Customize je eigen telefoonhoesje!

Customize je eigen telefoonhoesje!

Zoals jullie misschien wel weten heb ik sinds ongeveer een maandje een nieuwe iphone. Namelijk de Iphone 6. Ik ben iemand die het leuk vind om allerlei verschillende hoesjes te hebben voor je telefoon, natuurlijk omdat het praktisch is maar ook omdat je het hoesje kan combineren met je outfit en ik gek ben op leuke funky prints en helemaal voor je telefoon. Bij Egosketch kan je een telefoonhoesje ontwerpen op jouw eigen manier.

Ik heb twee hoesjes ontworpen, de afbeelding is bedrukt op een wit hoesje. Het concept dat je zelf een hoesje kan ontwerpen vind ik ontzettend leuk, zo kan je je eigen droom hoesje ontwerpen en vele afbeeldingen laten weergeven op je hoesje. Ik heb Pinterest afgestruind en kwam deze twee leuke afbeeldingen geen. Ik vond het nog best lastig om een goed formaat te vinden van een afbeelding die goed past. 
Vanaf 12,50 ontwerp je een hoesje voor jezelf of een ander. Je kan een hoesje ontwerpen voor een Samsung, iPhone en Sony. Je kan een persoonlijke foto afdrukken op je hoesje, een leuke quote of een afbeelding die jou inspireert. Als je voor 4 uur besteld heb je hem de volgende dag in huis! 
Het hoesje is van plastic en vind ik persoonlijk niet heel stevig aanvoelen. Dit vind ik een nadeel van de hoesjes. 
Wat vinden jullie van mijn zelf ontworpen telefoonhoesjes?

Liefs, 
Evelien 
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een super leuke hoesjes =)
    Die met de katten is echt te leuk!
    Liefs Jorinda

  2. Wat leuk! Wel jammer dat hij van plastic is en niet zo stevig aanvoelt. Maar die met die katten vind ik wel echt té leuk!

  3. Wat een cuties! Jammer alleen dat het materiaal niet helemaal stevig aanvoelt..

  4. Heel leuk! Zoals je zag heb ik ook nieuwe hoesjes haha 🙂 Fijne maandag girl! X

  5. Die van jou zijn leuk! Ook best wel een goeie prijs, maar ik laat mijn telefoon zo vaak vallen dat het eigenlijk geen strak plan is om een 'licht' hoesje te kopen. Wel jammer, want ze zijn zeker tof!

  6. Jammer van de stevigheid maar ze zien er wel héél leuk uit.

Geef een antwoord

Sluit Menu