Throwback time, Londen!

Throwback time, Londen!

Ik vind het altijd zo leuk om foto’s terug te kijken. Ik wil binnenkort echt foto’s gaan ontwikkelen en een fotoboek maken van Londen, vakantie en foto’s met vriendinnen. Ik vond het leuk om weer eens een aantal van mijn favoriete foto’s te plaatsen die ik daar heb gemaakt. Houden jullie ook zo van Londen?

Zijn jullie wel eens in Londen geweest? 
Liefs Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Londen is zoo moooi!
  Ik ben vorige week nog naar Londen geweest. Was voor de tweede keer en weer een geweldige ervaring. Heb een aantal foto's van de trip op mijn blog staan.

  Liefs.

  1. ahhh wauwie, ik ga zo gelijk eventjes kijken. Ben benieuwd. 🙂

   Liefs Evelien

 2. Londen is zo gaaf he! Ik ben er een half jaar geleden nog geweest <3

 3. Oooh wat is London toch geweldig, ik ben er dit jaar voor het eerst geweest; top!

 4. Wat een leuke foto's! Ik zou afgelopen zomer naar londen gaan, maar dat ging helaas niet door. Ik zou er toch zeker nog een keer naartoe willen! Misschien volgend jaar 🙂 P.s. zou je de enquête die op mijn blog staat willen invullen? Ik zou je heel dankbaar zijn! 🙂

  1. Dankjewel Donna! Ah balen dat het niet door ging, ja is zo leuk daar! Ja tuurlijk, ik ga het doen. Liefs!

 5. Wat een leuke foto's! In de zomervakantie ga ik ook naar Londen, samen met een vriendin! We gaan met de trein door Engeland naar Edinburgh, Schotland. IK KAN NIET WACHTEN! (Vooral niet na 't zien van deze foto's, haha!)

  1. ohhhhh geweldig! Dat is zo tof, ja snap ik. Londen is zó leuk & mooi! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu