Photodiary 105 | Snacks, roadtrip & veel aan mijn blog werken.

Photodiary 105 | Snacks, roadtrip & veel aan mijn blog werken.

Wat een fijne maar drukke week was dit (Ik kwam zelfs niet aan het sporten toe!). Ik heb deze week veel afgesproken met Charlotte, heb een road trip gehad met een volkswagenbusje (joehoe!!), lekkere (healthy) snacks gegeten ondanks mijn 50 dagen green happiness programma, en heb veel tijd in mijn blog gestoken. Lees je mee?


Maandag

Maandag had ik een gezellig vriendinnen dagje samen met beste vriendinnetje Charlotte. We zijn naar Den Haag gereist, hebben daar gezellig geluncht en zijn een dagje wezen shoppen. Ik heb zoveel leuke items gekocht en ik had nog een cadeaubon van de hunkemöller ter waarde van 50 euro. Dus ik heb wat leuke items kunnen shoppen! Shoplog video komt er snel aan. <3

Dinsdag

Dinsdag ben ik samen met mijn zus een dagje naar Den Bosch gegaan, wauw wat een leuke stad is dat! Ik ben er helemaal verliefd op geworden. We hebben die dag allerlei leuke hotspots bezocht, foto’s + video komt snel op mijn blog. Ik heb leuke interieur items geshopt onder andere dit rekje, perfect voor alle leuke kaartjes & polaroids.

Woensdag + Donderdag

Woensdag en Donderdag ben ik de hele dag voor mijn blog bezig geweest, ik had een grote to-do lijst en is belangrijk om bij te houden anders komt er geen eind meer aan. Ook heb ik in de middag mijn vlog bewerkt, ben jij al geabonneerd op mijn youtubekanaal? In de avond heb ik gerelaxt met vampire diaries (nieuwe favoriete serie!)


Vrijdag

Vrijdag ging ik een heerlijk dagje zonnen met Charlotte bij de Reeuwijkse plassen, wat was het lekker weer! In de avond heb ik mij opgefrist, trok ik een nieuwe outfit aan en kwam in de avond Mike. We hebben de film the eagle gekeken en gingen vroeg slapen want hadden een drukke dag op de planning staan..


Zaterdag

YAY! Je ziet het goed, ik sta weer bij een volkswagenbus. Zaterdag mochten we voor de tweede keer een volkswagenbusje huren en zijn we de hele dag wezen toeren.

We zijn die dag eerst naar Leersum gereden (richting de bossen!) en hebben daar gepicknickt en foto’s gemaakt. Zaterdag was het heerlijk weer dus we reden daarna door richting den Haag om mijn favoriete strand: Kijkduin op te zoeken. We hebben heerlijk vertoefd bij de strandtent in het zonnetje en zijn daarna weer rustig naar Nieuwegein gereden om het busje terug te brengen. Wat een leuke ervaring! Blogpost + video komen ook snel weer online.

In de avond zijn we naar de volkstuin gereden van mijn ouders, daar hebben we lekker gegeten en in de avond gingen we vuurtje stoken met lekkere snacks. Kan zo genieten van de zomerse avonden.

Zondag

Zondags hebben Mike en ik lekker uitgeslapen, zijn we daarna naar de stad gegaan om een ijsje te halen en daarna een kruidvat opgezocht om alvast wat aankoopjes te doen voor de vakantie. In de middag hebben we genetflixt en zijn we begonnen aan een nieuwe serie. Yay!

Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Leuk dat je weer dat busje kon huren!
    Liefs Jorinda

  2. Oeh wauw, die lucht op je één na laatste foto is echt prachtig! En wat leuk dat je helemaal in love bent met Den Bosch <3

  3. Dat volkswagenbusje: echt fantastisch! Super tof dat jullie er weer een dagje mee mochten touren. 🙂 Fijn weekje heb je verder gehad. Ik zie allemaal leuke (en lekkere!) dingen voorbij komen! 😀

  4. Wat een fijn weekje! Je foto's zijn zo leuk, ik word er helemaal vrolijk van <3 Zo tof dat je weer met het Volkswagen busje op pad mocht!

  5. Fijn dat je weer eens met zo'n busje mocht rondtuffen! Die laatste foto van Mike op zaterdag vind ik trouwens prachtig!

Geef een antwoord

Sluit Menu