VIDEO | Verrassings date-day for poopoo! (vlog)

VIDEO | Verrassings date-day for poopoo! (vlog)

Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe video. Afgelopen weekend had ik een verrassing dag voor Mike gepland omdat hij twee weken geleden 21 jaar is geworden. Mike wist zelf nog van niks en zei alleen dat hij geld op zijn ov-kaart moest zetten zodat we met de trein ergens naar toe konden reizen. Het was een onwijs leuke dag en Mike was erg verrast! Het resultaat zie je in de vlog! Neem je een kijkje?

Ik moet eerlijk gezegd best wel een beetje wennen aan het maken van video’s, ik merk wel dat ik het heel erg wennen is maar ik dit mij even eigen moet maken. Ik vind het super leuk om deze video terug te zien en het moment soort van her te beleven. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden, er komen nog een hoop leuke vlogs aan (ik ga morgen met een volkswagen busje touren en natuurlijk vloggen) en een leuke hotspot video en natuurlijk nog veel meer leuks.

Als je de video leuk vind vergeet dan niet een duimpje omhoog te doen, als je wilt kan je een reactie achter laten (vind ik leuk!!) en te abonneren zodat je op de hoogte blijft van mijn video’s. Klik hier voor mijn youtube kanaal.

Wat vinden jullie van mijn eerste vlog? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

Geef een antwoord

Sluit Menu