2,5 years of love!

2,5 years of love!

Vandaag zijn Mike en ik alweer 2,5 jaar samen, tijd vliegt voorbij als je het mij vraagt. Aangezien het gister ook Valentijnsdag was is het misschien wel leuk om weer eens een persoonlijk artikel te schrijven, en dit keer over onze relatie. Hoe hebben wij elkaar leren kennen, hoe houdt een vakantieliefde in stand, en de leukste momenten die we gehad hebben samen, lezen jullie mee? <3

Het is allemaal begonnen op vakantie in Italie. Mijn zus ging voor het eerst samen met haar vriend op vakantie en ik was dit jaar in mijn eentje samen met mijn ouders. We zaten in het dilemma gaan we kamperen bij de omgeving van Milaan, of gaan we toch naar trieste en het puntje van Italie ontdekken. Gelukkig hebben wij het laatste gekozen.

Eenmaal aangekomen op vakantie merkte ik dat ik mijn zus erg miste, of in ieder geval iemand van mijn eigen leeftijd waarmee je dingen kan ondernemen en waarmee je in de avond er op uit kan. Een dag na aankomst kwam er een nieuw gezin in de tent naast ons, ik zou mij niet zijn als ik het niet eventjes uit zou checken, maar er zat een ontzettend leuke en knappe jongen naast ons! Na ongeveer een weekje raapte ik alle moed bij elkaar en sprak ik hem aan. Die avond hebben we gelijk saampjes afgesproken en hebben we voor bij de camping gezeten, ook kochten we een ijsje. We hadden een rondje gelopen en leerden elkaar kennen. En na die avond was eigenlijk de vonk overgeslagen.

We hadden nog ongeveer zeven dagen saampjes voordat ik weer naar huis zou vertrekken met mijn ouders, sinds dien waren we eigenlijk onafscheidelijk. We zwommen samen, gingen elke avond tot 3 uur in de nacht sterren kijken en genieten van het mooie uitzicht, leerden elkaar kennen en kletsten en lachten super veel met elkaar. Heerlijk warm worden onder een warme douchen terwijl het regende buiten, en knuffelen bij het zwembad. Een vakantie om nooit te vergeten. Na de zeven dagen werd het tijd om naar huis te gaan, ik had nooit verwacht dat een vakantie liefde stand kon houden (Als iemand er oordelen had over vakantieliefdes was ik het). Eenmaal in Nederland hebben wij nog ontzettend goed contact gehouden en zijn wij nu alweer 2,5 jaar verder. Met ontzettend veel mooie momenten die wij hebben meegemaakt.

Een van de gaafste dingen die wij samen hebben gedaan is onze eerste vliegvakantie naar Corfu, heerlijk genieten van het mooie land samen en een reisje maken. Wat ik ook nog steeds een geweldige herinnering vindt is twee weken kamperen in Zeeland waarbij we elkaar nog beter hebben leren kennen en zoveel gelachen hebben. <3 Maar natuurlijk ook de vele netflix en knuffel avondjes, de leuke uitjes die wij hebben gedaan, de shoptripjes die Mike eigenlijk niet zo leuk vindt, en vooral de tijd dat ik aan je zij sta.

Maar ook in de 2,5 jaar hebben wij elkaar zoveel geleerd! Ik ben zelfverzekerder geworden, spaar veel meer, stress minder en krijg beetje bij beetje meer een nuchtere kijk op dingen. We zijn twee tegenpolen maar dat is juist zo leuk, we gaan uit onze comfort zone en doen dingen voor elkaar. Dingen waarvan je denkt is dat wel leuk, of gaat dat wel goed? Maar je ontdekt hierdoor de leukste dingen, durft risico’s te nemen en je komt uit je comfort zone (like it!).  Je leert er zoveel van en het wordt nooit saai. <3 Poopoo! Je maakt mij het gelukkigste meisje op de aarde en ik hoop op nog onwijs leuke dingen met je mee te maken in de toekomst, en dat er nog ontzettend veel jaartjes bij komen, maar daar vertrouw ik helemaal op. Ik ben namelijk stapel gek op je. <3

Ik vind het heel erg leuk om een Q&A artikel te schrijven met het thema lovers en liefde, laat je vragen hier in een reactie weten en dan kan je ze binnenkort in een artikel tegenkomen! 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Superlief en leuk om te zien dat je zoveel al van je relatie hebt geleerd en superlekker in je vel zit <3

  2. Ahww wat een lief en leuk artikel! Wat bijzonder dat jullie elkaar hebben ontmoet op vakantie en dat jullie nog steeds samen zijn! <3

  3. Leuke foto's van jullie samen! Jullie hebben zeker een uniek verhaal! 🙂 Mijn vriend en ik zijn alweer bijna 9 jaar samen! 🙂

  4. Ik wist helemaal niet dat jullie als vakantieliefjes begonnen zijn! Wat een leuke geschiedenis! ♥

  5. Aah wat leuk om te lezen dat jullie liefde op vakantie is begonnen! Ik geloofde ook nooit zo in vakantieliefdes die stand zouden houden, maar jullie zijn het levende bewijs van dat het wel goed kan blijven gaan. Leuk! En wat zien jullie er heerlijk verliefd en gelukkig uit! Liefs x

  6. Wat een leuke foto's allemaal. Jullie zien er zo leuk uit samen!

  7. Wat een prachtig geschreven artikel! En zo mooi hoe jullie elkaar hebben leren kennen. Ik smelt helemaal <3.

Geef een antwoord

Sluit Menu