Review | Rituals No.23 Magnolia & Pink Pepper

Review | Rituals No.23 Magnolia & Pink Pepper

Vandaag review ik een parfum van Rituals. Ik ben zelf niet bekend met een parfum van Rituals, mijn vriend daarin tegen wel. Hij heeft een mini parfum geprobeerd van Rituals van de mannen afdeling en hij ruikt zo lekker. Ik kwam dit parfum tegen en werd helemaal verliefd erop, ik nam hem mee en besloot er een review over te schrijven ofcourse. Ik ben in love met parfums. Lezen jullie mee voor mijn mening? 

 De verpakking

Ik vind het een ontzettend stijlvolle flacon! Het ziet er luxe uit en vind de houten dop in combinatie met de lichtroze flacon echt prachtig. Het merk staat er subtiel met een lettertype erop en ziet er prachtig uit. Het staat prachtig tussen mijn make-up stash! 

Het parfum no.23 is een combinatie van de geuren magnolia, pink pepper en subtiele musk. Ik vind het een heerlijk alledaags parfum wat bij elke situatie wel past. Het is een parfum wat voor elke vrouw lekker is. Ik vind het een draagbare parfum voor verschillende gelegenheden, het is een frisse geur waar ik persoonlijk van houd. Niet te zwaar. Het parfum blijft lang zitten wat ik zo fijn vind! Het is een budget parfum want voor 50 ml betaal je 39,00. Ik vind het een originele geur en is zeker een aanrader.

 Ik vind het een heerlijke geur voor alle daags en het is zeker een aanrader. Ik ben erg enthousiast over dit heerlijke rituals parfum.

Zijn jullie bekend met de rituals parfums? 

Liefs, Evelien!

Deze post heeft 7 reacties

  1. Nog nooit parfum bij Rituals gezien. Zal de volgende keer als ik daar ben even kijken! Ben benieuwd naar de geur. 🙂

  2. Nog nooit parfum bij Rituals gezien. Zal de volgende keer als ik daar ben even kijken! Ben benieuwd naar de geur. 🙂

  3. Ik ga de volgende keer gelijk even snuffelen als ik in de winkel ben 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu