I love Amsterdam.

I love Amsterdam.

Al zou iemand vragen, wat is je favoriete stad? Dan zou ik zonder twijfelen Amsterdam zeggen. De gezelligheid, de geweldige winkelstraten, en de mooie grachten. I love it! Ik was foto’s aan het kijken op me computer, want die staat echt letterlijk bommetje vol. Toen kwam ik foto’s tegen die ik had gemaakt van Amsterdam toen ik ging winkelen met vriendinnen. Toen keek ik op me blog en zag ik dat ik ze nog nooit daarop had gezet. Whuuuut?! Dus dat moest nog eventjes gebeuren. Ik vind Amsterdam geweldig en je kan er zulke leuke foto’s maken. Klik op read more om alle foto’s te bekijken. 🙂

Wat vinden jullie van Amsterdam? (:

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ik ben echt gek op amsterdam! Het sfeertje wat er hangt, de winkels, de mooie parken en de lieve mensen. Leuke foto's heb je gemaakt. Liefs

  2. Ik ben ook zo dol op Amsterdam! Ik hou van het sfeertje daar en nu de forever21 er ook is ben ik helemaal blij haha

  3. Mooie foto's! Ik vind Amsterdam echt mooi, vooral door de grachten!

  4. Wat een mooie foto's zeg! Ik ben ook dol op Amsterdam. Alleen de sfeer spreekt me al ontzettend aan <3 liefs x

  5. Leuke foto's, ik ben echt al jaren niet meer in Amsterdam geweest!

  6. Mooie foto's! Ik vind Amsterdam ook een super toffe stad. Echt heel gezellig inderdaad!

  7. Fijne foto's! Ik hou van Amsterdam. Maar per slot van rekening moet dat ook wel als ik er woon en er naar school ga 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu