Winter wonderland

Winter wonderland

Het was echt winterweer in Nederland afgelopen weekend! Er lag twee dagen sneeuw, ik ben zelf niet zo’n grote fan van de sneeuw maar dit vond ik eerlijk gezegd wel iets leuks hebben. Mike en ik hebben een wandeling gemaakt met de hond en genoten van de sneeuw. En gelijk foto’s geschoten van mijn outfit, ik draag in deze outfitpost een legergroen jasje met funky patches, en een toffe eyecatch zonnebril van cheapass zonnebrillen. Kijken jullie mee naar de gehele look? 

Ik vind het een stoere outfit, de grote items zoals de dokter martens, eyecatch zonnebril en het groene oversized jasje met patches geven de stoere look aan deze gehele outfit. Ik heb door middel van de Moschino rugzak met fluffy hartje en de choker een girly touch aan te geven. Ik vind zelf dat je stoer altijd heel erg leuk kan combineren met girly items. 

Van cheapass zonnebrillen mocht ik een zonnebril uitzoeken, ze hebben veel keus zowel voor mannen als vrouwen en veel verschillende monturen. Ik ben voor deze eyecatcher gegaan! Ik vind hem heel erg tof en hij is gaaf te combineren. Ook zometeen heel erg leuk te combineren in de zomer met een jurkje. Ik vind zonnebrillen altijd erg leuk en je kan er goed mee variëren, het is een item wat echt je outfit af maakt!

Jasje – Pull & Bear | Rugzak – Moschino | Choker – My Jewellery | Schoenen – Dr Martens | Broek – Bershka | Zonnebril – Cheapass zonnebrillen | 
Wat vinden jullie van mijn outfit? En hebben jullie ook zo genoten van de sneeuw? 
Liefs, 
Evelien
Samenwerking 

Deze post heeft 11 reacties

  1. Wat een leuke outfit weer , erg leuk gecombineerd =)
    Liefs Jorinda

  2. Ik vind je zonnebril erg leuk bij je staan! Sowieso is je hele outfit ook leuk. 😀

  3. Leuke outfit, tof gecombineerd! En wat een leuke zonnebril!! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu