Photodiary 88 | Sneeuw, valentines disco, en concert kaartjes!

Photodiary 88 | Sneeuw, valentines disco, en concert kaartjes!

Het is weer tijd voor een nieuwe photodiary, en het is vandaag niet zomaar een Dinsdag want het is Valentijnsdag! Ik heb een leuke maar drukke week gehad met veel colleges, maar ook was er sneeuw gevallen, ben naar Valentines disco geweest, en heb concert gekocht voor John Mayer! Lezen jullie mee naar deze week?


Maandag

Maandag ochtend begon voor mij vroeg want ik had half 9 al mijn pop presentatie, dit is een presentatie hoe het gaat op de opleiding en hoe je er tot nu toe voor staat. Ging super goed! Deze dag had ik tot 5 uur les en daarna ging ik lekker naar huis.

Dinsdag

 Dinsdag had ik een dagje stage van 9 tot 4! Dus ik maakte weer een lang reisje naar Haarlem. De dag vloog weer snel voorbij! Heerlijk.

Op de terugweg had ik wifi in de trein en ging ik blogjes lezen. Super fijn! Ga ik vaker doen. De terugweg ging super snel hierdoor!


Woensdag

Woensdag was een ontzettend spannende dag! Ik had deze dag mijn evaluatie gesprek op stage. Ik was erg nerveus maar het was gelukkig goed gegaan. Ik krijg op dit moment een 8 voor mijn stage en kan oplopen naar een 9 aan het eind van het jaar! Zo fijn. <3 Die dag had ik nog een lange dag college.


Donderdag

 Donderdag begon mijn dag weer om half 9, ik had die ochtend een presentatie en we waren om 11 uur alweer klaar. Heel chill maar helaas moesten Sahra en ik wachten tot half 7 voor avond college.

 Wij gingen gezellig Amsterdam eventjes in want ik wou een cadeau kopen voor mijn zus want zij viert haar verjaardag in het weekend. Bij Lush slaag je altijd goed!

 Ook gingen we eventjes kijken bij de Berschka want Sahra had een nieuwe broek nodig. Ik kwam dit leuke tasje tegen! Vind hem zo cute. Ook heb ik valentijnscadeautje gekocht bij de hema voor Mike, hartjes petit fourtjes en chocoladereep. <3

 En toen kon het wachten beginnen, we hebben de tijd goed besteed! We zijn voor school aan het werk gegaan en hebben aan school gewerkt. Ook heb ik eventjes wat tijd aan mijn blog besteed.

En toen was het tijd voor het keuzevak! Gelukkig viel het reuze mee en waren wij al om kwart over 8 klaar. En toen had ik al heerlijk weekend!

Vrijdag

 Vrijdag ochtend begon ik de dag met een uurtje in de sportschool, vanwege de drukke week was het helaas er weinig van gekomen. Ik had heerlijk gesport en ik kwam om 11 uur weer thuis, gelijk in de wachtrij bij ticketmaster want John Mayer kaartjes gingen in de verkoop, en ja Robert en ik hebben ze kunnen bemachtigen! Zo blij!!

 In de middag gingen Nathalie en ik eventjes de stad in want we gingen foto’s maken voor onze blogs. De foto’s komen snel online! <3

 Happy Friday night! Mike kwam deze avond en ik had deze outfit aan getrokken. We gingen naar Gouda toe en samen met Robert een wijntje drinken bij de lichtfabriek.

 Het was ijskoud buiten en het had zelfs gesneeuwd! Gelukkig had ik een hele fijne warme jas aan.

Aangekomen bij de lichtfabriek was er een leuk feestje, namelijk een Valentines disco, Robert moest helaas om half 12 weer naar huis (lang leve de treinen) maar Keven en Charlotte kwamen om 12 uur gezellig langs en hebben we nog een avondje gedanst. Super gezellig!

Zaterdag

Zaterdag hebben wij heerlijk uitgeslapen en zijn we daarna wezen wandelen in het park want er lag allemaal sneeuw! Toch nog een beetje winter! Noah vond het helemaal leuk. Zo lief!
Ook heeft Mike foto’s gemaakt van mijn outfit, super lief! En ze zijn erg tof geworden, deze week komen de foto’s online. 


En nu de echte winter feeling er was moest er natuurlijk ook een leuke polaroid gemaakt worden! Met muts, en warme sjaal om. Heerlijk! In de middag hebben we serie gekeken en in de avond gingen we gezellig de verjaardag van mijn zus vieren. <3

Zondag 
Zondag was er weer sneeuw! We hebben deze dag ook weer lekker uitgeslapen en eigenlijk heel de dag serie gekeken; black seals! Zit er weer helemaal in, super spannend is het! En toen was de drukke maar leuke week alweer om.

Hoe was jullie week? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Leuk dat je naar John Mayer gaat!
    Liefs Jorinda

  2. Leuke foto's Evelien! En wat goed dat je nu al een 8 hebt voor je stage. Op naar de 9 hihi. En ik herken de wc ruimte van het Wibauthuis haha!

  3. Wauwie, wat lag er veel sneeuw! Zaterdagavond in Breda was er ook een hoop gevallen, maar de volgende ochtend was alles weg 🙁

  4. Wat een fijn weekje! En wow, veel sneeuw! Wij hadden gelukkig een keer geen sneeuw haha, ik haat sneeuw zo erg…

Geef een antwoord

Sluit Menu