Sale shoplog Kruidvat!

Sale shoplog Kruidvat!

Zoals jullie weten is de sale helaas bijna tot zijn einde, ik liep van de week de Kruidvat in Gouda naar binnen en ontdekte grote bakken met vele sale. Ik ben een echte sale-lover en kan dol gelukkig worden als ik leuke items tegenkom. Dat is natuurlijk nog eens leuk shoppen! De meeste prijsjes waren 2,00 en 2,50. Ik heb wat leuke items meegenomen en wil ze graag aan jullie laten zien! Ook een grote tip als je make-up liefhebber bent, ze hebben leuke producten dus zeker een kijkje nemen waard!

De lipsticks waren 2,00 en 2,50. De blushes waren 2,50 en de primer 2,50.

Ik ben super blij met mijn nieuwe goodies! Als ik jou was zou ik zeker eventjes kijken of ze nog sale in de winkels hebben, het verschilt natuurlijk per filiaal maar hier bij Gouda Goverwelle was het een goed en ruim aanbod. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoopjes!

Hebben jullie wat leuks kunnen vinden in de sale? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 21 reacties

 1. Waaaauw, wat heb je deze mooie make-up producten voor een fijn prijsje gekocht. Lucky you! Vooral de lipsticks en de blush vind ik super pretty!

 2. Leuke aankopen! Die primer van Catrice is echt heel fijn!

 3. Die primer heb ik onlangs in m'n handen gehad, maar laten liggen. Stiekem heb ik daar nu toch een héél klein beetje spijt van. Goed gescoord!

 4. Wat een top prijsjes! Oeeh ik ga snel even langs nu ik dit weet. Vooral voor de lipsticks! 😀 Mooie dingen heb je gescoord. Mijn oog valt gelijk op die mooie kleurtjes van de lipsticks hihi.

 5. Die umbrella blush van Essence vind ik echt geweldig! Ik kocht hem toen de LE in de winkel lag en ben er zeer blij mee! 🙂

 6. Wat een prachtige lipsticks heb je kunnen scoren! Ik heb ook nog een paar mooie producten kunnen kopen met korting, waaronder de lipstick die vandaag online staat (maar die had je al gezien haha <3)

 7. Ah die blush vind ik vooral heel erg schattig met stand under my umbrella , hele cute producten heb je kunnen scoren!

 8. Jij bent goed geslaagd zie ik wel! Ik loop nu echt nooit tegen dat soort koopjes aan bij 'onze' Kruidvat, meh. Zo jammer haha, maar ook weer goed voor de portemonnee.

 9. De umbrella blush is echt heel schattig <3 ik ben alle nieuwe producten alweer aan het kopen dus ik sla de korting maar even over 🙂

  1. Ah dat is natuurlijk ook een goede! Ja leuk is die he <3 Vond het printje ook zo schattig.

 10. Ah wat een leuke aankoopjes! Uiteraard ben ik helemaal vergeten dat het natuurlijk ook sale was bij winkels zoals Kruidvat, haha!

 11. wat heb je prachtige koopjes gedaan zeg! die blus is natuurlijk een toppertje!

 12. Wat een mooie producten heb je alsnog kunnen scoren! Als ik bij mijn Kruidvat naar binnen loop, liggen de bakken vol met vieze producten waar allerlei vingerafdrukken in staan 🙁

Geef een antwoord

Sluit Menu