De best gelezen artikels van 2016!

De best gelezen artikels van 2016!

Einde van het jaar 2016 is alweer in zicht. Wat gaat de tijd toch snel.. het jaar is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Ik heb een heel erg leuk jaar gehad, heb onder andere mijn eerste reisje met mijn vriend gemaakt, ben afgestudeerd op het mbo, en ben aan het hbo begonnen. Maar ook op blog gebied ben ik heel erg gegroeid waar ik nog steeds heel blij mee ben. Vandaag laat ik aan jullie de 10 best gelezen artikels van het jaar 2016 zien (Ik ben stiekem ook wel heel erg nieuwsgierig!). Lezen jullie mee?

10. Hotspot Luc Utrecht 

Aller eerst super leuk om te zien dat een artikel uit de hotspot rubriek in het lijstje staat. Dit vind ik zelf altijd extreem leuke artikels om te schrijven!  Het gezellige tentje Luc Utrecht waar ik heerlijk heb geluncht staat op nummer 10. Luc in Utrecht had dan ook echt een geweldig interieur en heerlijke lunches! Ik vond het een top tentje in hartje Utrecht.


9. Photodiary 75 | Roadtrip, verrassing voor poopoo, en avondje wijnen!

Ook staat er een andere rubriek tussen namelijk een photodiary! En dit van recent geleden, deze week had ik een road trip met een volkswagenbus (superrr tof!), verraste ik poopoo door zomaar op zijn werk te staan met een chocolade letter, en heb ik een heerlijk avondje gewijnt. Super leuke week was dit. 

8. Mijn favoriete series op netflix!

Netflix & mijn favoriete series op een rijtje! Do I need to say more? 🙂 Voor als je nog opzoek bent naar goede series, zowel voor mannen en vrouwen, zeker een kijkje nemen!

7. Outfit | It’s so fluffy!

Ja zo leuk! Een outfit, en deze outfitpost is ook nog heel erg recent, namelijk in Oktober, tijdens het schrijven en het maken van de foto’s heb ik erg veel plezier gehad, Mike en ik maakten een mooie boswandeling en hij heeft de foto’s gemaakt, ik vond ze toen ook erg leuk geworden!


6. Persoonlijke update | Hoe bevalt mijn HBO studie tot nu toe? 

Een kletsartikel hoort er natuurlijk ook tussen, zoals jullie misschien wel weten ben ik van het mbo naar het hbo over gestapt en ben ik sinds September verder gaan studeren aan de hogeschool van Amsterdam en volg ik de SPH opleiding, na mijn eerste deadlines week besloot ik een artikel te schrijven hoe het mij bevalt, kan ik er aan wennen etc.


5. Mijn droomhuis

Ik ben een echte interieur junkie, ik vind het heerlijk om tv programma’s te kijken die hiermee hebben te maken, tijdschriften door te bladeren en grote inspiratie moodboards te maken op het internet. Ik droom nu al over mijn eigen inrichting van mijn eigen huisje, in dit artikel laat ik sfeerbeelden zien hoe mijn droomhuis eruit zou zien. Love it!


4. Mijn babyblauwe crosley speler

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn schoonouders, schoonzus en mijn lieve vriend een super tof verjaardagscadeau. Namelijk een babyblauwe (lievelings kleur!!) crosley speler. Ik ben er super blij mee, draai graag lp’tjes en besloot er een artikel over te schrijven, en die is super goed in de smaak gevallen! Nu op dit moment dat ik dit artikel schrijf staat er ook weer een plaatje op. Love it <3


3. Mijn ervaring met een instax mini camera

Ik ben gek op foto’s, camera’s, en alles wat daar mee te maken heeft. Ik heb nu ongeveer al een halfjaar mijn instax mini polaroid camera in mijn bezit en schreef een artikel over hoe ik hem vind en wat mijn ervaringen zijn. En of ik het natuurlijk de moeite vind om er een aan te schaffen!

2. Road trip met de volkswagenbus!

En op nummer twee staat ook een van mijn favoriete artikels die ik dit jaar heb geschreven! En een van de tofste dingen die ik voor mijn blog mocht doen, een road trip maken met de volkswagenbus. Ik word helemaal blij als ik de foto’s terug zie en vind het heel erg leuk dat die zo goed is ontvangen! Hij is maar liefst 514 keer gelezen, wauw!

1. Hotspot | Barista cafe Gouda

En op nummer één van de best gelezen artikels van 2016 staat… *tromgeroffel* hotspot barista café Gouda! Super leuk! Ik ben in de zomer langs het nieuwe barista café van Gouda gegaan want hij was net geopend, heel erg leuk barista café met heerlijke koffie en gebakjes.

Dit is voor het eerst in mijn blogjaren dat ik terugblik op mijn best gelezen artikels, ik vond het heel erg leuk om het terug te zien en zo te kijken welke artikels jullie nu zo leuk vinden! Ik vind het tof om te zien dat er ook persoonlijke artikels tussen zitten, ik vind het altijd fijn om achter mijn laptopje te zitten en lekker mijn gedachtes de vrije loop te laten. Als eerste wil ik jullie bedanken voor het lezen van mijn artikels, vind het zo tof om te zien hoeveel mensen er in geïnteresseerd zijn. Ik hoop jullie in het nieuwe jaar weer gezellig terug te zien! <3
Welk artikel heb jij gelezen, en vond je het leukst? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Dat artikel over je road trip met de volkswagenbus was ook heel erg leuk!
  Liefs

 2. Wat een leuk overzichtje met toffe artikelen. Ik kende ze nog niet allemaal…

 3. Ik ben dol op dit soort lijstjes! Toch leuk dat er een hotspot op nummer 1 terecht is gekomen 🙂 x

 4. Wat een leuk overzicht! Ik heb er toevallig ook een online staan vandaag, zo leuk om terug te kijken op afgelopen jaar! Toffe artikelen heb je gemaakt!

 5. Oooh, ja dat vind ik zo leuk om te zien he! En toevallig ben ik ook bezig met zo'n artikel gewoon omdat het te leuk is! Ik heb er veel nog niet gelezen dus dat ga ik zeker en vast nu eens doen!

 6. Vind zulke terugblikken altijd wel leuk 🙂 Ook handig voor jezelf om inzicht te krijgen in wat mensen graag lezen!

 7. Wat leuk om te lezen , zitten leuke artikels tussen =)
  Liefs Jorinda

 8. Zo leuk om terug te blikken! Ik kende je blog nog niet, maar ga een aantal artikelen teruglezen. Ben vooral benieuwd naar je ervaringen met de Instax-camera!

 9. Wat leuk om te lezen! Ik had niet verwacht dat er een hotspot artikel op nummer 1 zou staan; grappig 🙂

 10. Leuk om alles zo bij elkaar te zien, ik ga zeker verder kijken.

Geef een antwoord

Sluit Menu