Review | Lancôme la vie est belle eau de parfum.

Review | Lancôme la vie est belle eau de parfum.

Ik heb een ontzettend lief en vooral lekker cadeau gehad van mijn vriend. Zaterdag avond kwam hij gezellig langs en omdat ik geslaagd ben voor mijn opleiding (yay! Morgen in de photodiary er meer over) had hij een verrassing voor mij, namelijk dit heerlijke parfum! Hij stond al zo lang op mijn wishlist en was helemaal overdonderd. Ik vind dit zo’n heerlijke geur en dit behoort zeker bij mijn favorieten. Bij het cadeau zat ook nog een heerlijke body lotion bij en ik ga deze twee prachtige items vandaag voor jullie reviewen.

Het uiterlijk van het product 
Ik vind het design prachtig, en mooie verpakking met een goede uitstraling. Ik vind de flacon van de fles erg stevig en zwaar. Het straalt luxe, en vrouwelijkheid uit. Ik vind het strikje om de spuit heen prachtig, maakt het uiterlijk helemaal af. De flacon staat omschreven als de kristallen glimlach. De glimlach zie je terug in de flacon. Ik vind het een prachtig flesje en staat onwijs mooi tussen mijn parfum stash. La vie est belle staat voor een vrouwelijke geur die vrouwen oproept om van het leven te houden en dat te uiten. Vind het verhaal achter het parfum, met de glimlach ook heel erg mooi. Het parfum is 50ML. 

De geur 
Ik vind de geur echt heerlijk! Het is een zoete, vrouwelijke geur. Ik vind hem ook bloemig ruiken. Het is een eau de parfum, vind ik persoonlijk heel erg lekker want die blijft ook lang zitten. Ik heb twee spuitjes opgedaan en je hebt voldoende geur voor de hele dag. Zo fijn! Het is een sterke geur met een geur met zwarte bes,  fruitig, stevig maar vooral ook zoet en bloemig. Helemaal mijn geur! 

De bodylotion 
De kleine bodylotion van 50ML heeft dezelfde geur als het parfum, is een ook wat zwaardere geur maar wel lekker fris, en bloemig. Het is een handige verpakking om mee naar vakantie te nemen en het is een wat zachtere substantie. Goed smeerbaar en trekt snel in! Het laat een heerlijke geur achter op mijn huid. 
Ik ben ontzettend blij met dit lieve cadeautje van mijn vriend! Hij heeft mij helemaal verrast en echt ontzettend blij gemaakt. Wat een heerlijk cadeau, als ik dit parfum opdoe ga ik ontzettend genieten. Ik vind het verhaal achter het parfum ook erg mooi, en leuk om dit te weten als je het draagt! Het is een geur wat helemaal bij mij past wat ik erg prettig vind. Lieverd als je dit leest, nogmaals heel erg bedankt poopoo!
Wat vinden jullie van dit parfum? Zijn jullie er bekend mee? 
Te koop bij onder andere ici paris, douglas etc. 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 21 reacties

 1. Yay! Gefeliciteerd! En wat lief! Deze geur lijkt mij echt onwijs lekker.

 2. Dit vind ik echt een lekker parfum! Normaal hou ik niet zo van zoete parfums, maar voor deze maak ik een uitzondering 🙂

 3. Wat lief dat hij dit gewoon koopt voor je, terwijl het ook zo lang op je wishlist stond! Lijkt me een heerlijk geurtje <3

  1. Ja lief he! Hij wist dat hij mij hier heel blij mee zou maken. <3
   Liefs, Evelien

 4. Die La vie est belle ruikt zo lekker! Ik heb nu Flowerbomb van victor en rolf, maar die is best prijzig. Deze geur lijkt er op en iets goedkoper, denk dat als die ene op is dat ik dan voor deze ga!

  1. Oh ben ook wel heel benieuwd naar dat parfum! Ben morgen dagje in Den Haag en zal dan even de douglas binnen lopen. 🙂
   Liefs, Evelien

 5. Ah, ja! Deze rook ik laatst en ik was meteen verliefd, haha. Heerlijke geur <3

 6. Het flesje ziet er onwijs vrolijk uit inderdaad. Wat lief dat je dit van Mike hebt gekregen! Alsnog gefeliciteerd met je slagen! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu