Review | 93,000 miles shower jelly.

Review | 93,000 miles shower jelly.

Ik heb mijn favoriete geur ooit gevonden. Ik heb het over de 93,000 miles shower jelly van Lush. Ik heb van deze geur de massage bar al geprobeerd en toen ik hoorde dat ze er ook een shower jelly van hadden ging hij natuurlijk gelijk mee naar huis! Deze shower jelly geeft je spieren een boost en de geur is sterk aanwezig op een positieve manier.

De shower jelly is een van mijn favoriete producten van Lush, omdat ik zo fan ben van de massage bar met dezelfde geur besloot ik deze shower jelly mee te nemen voor 5,95. De geur is erg sterk, maar dan op een positieve manier. Ik vind hem erg kruidig, en wordt weer fris door de eucalyptus.

De shower jelly heeft een vrolijke felle kleur! Ik vind de geur heel erg prettig omdat die zo sterk is, hij geeft je een oppepper in de ochtend, maar hij is ook erg fijn om te gebruiken na het sporten om je spieren een oppepper te geven. Het is niet handig om de shower jelly in een keer te gebruiken, je kan hem beter in stukjes snijden en met je spons eroverheen wrijven zodat het lekker gaat schuimen. Anders glijdt die om de minuut uit je hand! Je hebt maar heel weinig nodig en het gaat lekker schuimen. De geur neemt je helemaal mee in de ontspannende sfeer, ik ben verkocht!
93,000 miles is te koop bij de lush filialen voor 5,95. 

 Zijn jullie bekend met de shower jelly’s van Lush? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Ohhh dit had je niet moeten zeggen! Ik hou ook zo van de geur van de massage bar, wist niet dat ze daar ook een showen Jelly van hebben. Thanks for the tip babe!!! Fijn weekend alvast. Liefs, Merel

 2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit een shower jelly van Lush heb gebruikt, maar het klinkt echt fijn. Zo een frisse/sterke geur lijkt mij ideaal om in de ochtend goed wakker van te worden. Maar ook voor na het sporten klinkt het perfect. Krijg nu helemaal zin om snel weer eens een Lush te bezoeken!

 3. Je hebt er echt supermooie foto's van gemaakt <3 Fijn dat de geur zo ontzettend lekker is!

 4. Oh deze klinkt echt top! Ik heb hem zelf nog nooit geprobeerd maar ik ken de geur en ik weet dat hij echt heerlijk ruikt 🙂

 5. Ik heb pas m'n eerst Shower Jelly gekocht in de sale, maar moet hem nog testen. Spannend! 😀

 6. Klinkt fijn! Ik vind de massagebars daar ook altijd heerlijk ruiken, dus deze jelly waarschijnlijk ook. En wat leuk, zo'n vrolijk kleurtje! Tijd om snel maar weer eens naar de Lush te gaan :)!

 7. Ik ben niet zo'n fan van de jelly's omdat ik ze vooral onhandig vind! 🙂 Ik ben wel benieuwd naar deze geur!

 8. Ik vind shower jelly's wel leuk, maar niet zo handig haha. In de douche glipt zo'n ding steeds alle kanten op haha.

 9. Ahh deze ken ik helemaal niet maar door je positieve review ben ik nu al om! Ik ben heel erg benieuwd naar deze geur!

 10. Wow dit lijkt me heel vreemd haha zo'n jelly shower. Wel heel grappig!

 11. Klinkt goed! Toch heb ik liever gewoon een fles want ik ben veel te onhandig voor dit soort dingen 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu