Photodiary 86 | Fotoshoot, hunkemoller fabrieksverkoop, en haring proeven!

Photodiary 86 | Fotoshoot, hunkemoller fabrieksverkoop, en haring proeven!

Wat heb ik een heerlijke week achter de rug, ik had een heerlijke lesvrije week. Ik heb mijn herkansingen opgestuurd (yay!), ben naar de hunkemoller sample sale geweest, heb voor het eerst in mijn leven een stukje haring op, en ik heb een love shoot gehad met poopoo! Kijken jullie mee?

Maandag

 Maandag was de dag van het tentamen psychologie, op Amsterdam wachtte Sahra mij op met een heerlijk bakje koffie.

 Na het tentamen gingen wij heerlijk eventjes genieten dat het weer voorbij is, we hadden het antwoord formulier mee dus konden gelijk de antwoorden checken. Helaas had ik twee foutjes teveel 🙁 Dat wordt de herkansing rocken!

We gingen deze dag gezellig outfit foto’s maken en door Amsterdam huppelen en de leukste tentjes ontdekken. Deze leuke hotspot staan online!

En daar hoort natuurlijk ook een gezellige selfie bij! We hebben een heerlijke dag gehad en lekker ontspannen. Zo fijn!

Dinsdag

Dinsdag had ik een dagje stage, heb ik lekker in de tuin gewerkt en eventjes gezeten met mijn stagebegeleider en het beoordelingsformulier ingevuld, hij is super positief dus heel fijn! Op de terugweg heb ik nog eventjes lang met Robert gebeld en lekker bijgekletst.

Woensdag

In de ochtend ging ik Noah eventjes uitlaten en wraps halen bij de supermarkt.

Ook kwam ik thuis met wat leuke goodies! Er was sale bij de kruidvat dus ik heb wat mooie producten meegenomen. Voor de rest van de dag wat aan school gewerkt en blogjes geschreven.

In de avond ging ik bikkelen in de sportschool en daarna heerlijk genieten van een aflevering wie is de mol. Ook nog eens goed nieuws, voor twee vakken alweer een voldoende gekregen! Yay!

Donderdag

 Donderdag ging ik samen met mijn zus vroeg naar Rotterdam want er was een fabrieksverkoop van de hunkemoller! Ik ben al een keer eerder geweest met vriendinnetje Charlotte geweest in Hilversum, dus toen het nu in Rotterdam was moesten we wel gaan natuurlijk!

En wat zijn we goed geslaagd! Ik vond het event super goed geregeld, je had verschillende producten en maten en heb super leuke goodies kunnen shoppen. Veel strings, maar ook leuke accessoires zoals sportkleding, ketting, telefoonhoesje en mooie kanten pyjama’s. Oh en een te cute panter print slaap jumpsuitje!


Vrijdag

Vrijdag ochtend begon mijn ochtend bij de tandarts, gelukkig geen gaatjes en mijn tandvlees was gezond. Wiehoe! Altijd zo’n opluchting. Daarna ging ik weer een uurtje sporten, en heb ik een grote schoonmaak gehouden in mijn kamer.

In de avond was het weer tijd om naar mijn lovie te gaan, zoals gewoonlijk nam ik weer veel te veel mee. Maar ik had nu een smoes, want we hadden een fotoshoot dit weekend! Mike haalde me op van station en ik verraste hem met twee biertjes. <3

Zaterdag

Zaterdag was de dag, Mike en ik vonden het stiekem best wel spannend, want we gingen naar Veghel voor een loveshoot! Ik had hem gewonnen via een Facebook winactie en het resultaat is zo ontzettend leuk geworden. De foto’s zie je morgen op mijn blog!


 Na de loveshoot gingen Mike en ik nog eventjes langs de foodmarket om kibbeling te halen, ik een praatje maken met een vrouw die daar werkte over vis (omdat ik niet zoveel vis lust), dus mocht ik een haring stukje proeven! Haha ik vond het niet heel lekker, maar heb het toch een keer geproefd.

Jummie! In de avond hebben we lekker patatjes gegeten en gerelaxt met serie.


Zondag

Zondag gingen Mike en ik eventjes naar de woonboulevard bij hem om de hoek, hij moest eventjes een SD kaart halen bij de mediamarkt, er was hele chaos door de korting die er gegeven werd! Leek net de primark haha. Ooit ga ik deze droom camera aanschaffen! Vind hem zo tof. Daarna zijn we naar de ikea gegaan, en voorderest hebben we lekker serie gekeken. En toen was de week alweer om!

Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 21 reacties

  1. Ik vond het ook zo leuk! Jammer dat ik je niet ben tegengekomen.
   Ik kon er ook echt uren rondkijken, zoveel leuke items!
   Liefs,
   Evelien

 1. Fijne week heb je achter de rug! Fijn dat het op stage goed gaat 🙂

  1. Ja fijn he! Zo'n opluchting als je dan te horen krijgt dat ze tevreden zijn. 🙂
   Fijne week meis!
   X

 2. Wat een lieve foto's van jou en je vriend <3. Ik hou zelf ook totaal niet van vis, terwijl ik zelf in een visrestaurant heb gewerkt haha! En te veel spullen meenemen naar je vriend herken ik ook al te goed. Lijkt dan net alsof je een week op vakantie gaat hihi.

  1. Ja leuk zijn ze he? <3 Haha zo herkenbaar! Ik neem altijd echt veels te veel mee. Lijkt inderdaad net of ik op vakantie ga, dit moet mijn vriend even lezen, weet die niet dat ik de enigste ben 😉

 3. Leuke foto's! Fijn dat je alweer een paar voldoendes binnen hebt. En wat tof zo'n love shoot! <3 Ik vind haring ook niet zo lekker, haha.

 4. Wat een leuke foto's weer =)
  Mooie aankopen bij de kruidvat!
  Liefs Jorinda

 5. wat een leuke photodairy! die loveshoot ziet er fantastisch uit, ben benieuwd naar de rest van de foto's!

 6. Ik ben zo benieuwd naar de foto's van de love shoot! Wat je hierboven laat zien beloofd al heel wat <3

 7. Wat een leuke week! en ik ben echt ontzettend benieuwd naar de foto's van de loveshoot! de twee die je geplaatst hebt ziet er echt ongelofelijk schattig en leuk uit! x

  1. Ah dankjewel Janine! Het artikel van de loveshoot staat vandaag op mijn blog 🙂
   Liefs,
   Evelien

 8. Erg benieuwd naar de foto's van jullie loveshoot! De twee hierboven zijn alvast veelbelovend! 😀

  1. Ah dankjewel Jessica, het resultaat van de loveshoot staat nu op mijn blog! (:
   X

Geef een antwoord

Sluit Menu