Nieuwe header ♡♡♡

Nieuwe header ♡♡♡

Goeiemorgen iedereen! Het is alweer zaterdag, en de vakantie zit er voor mij alweer bijna op. Wow het ging echt snel en kan niet wachten de zomervakantie er is hihi. Gister kreeg ik een berichtje van Maris, dat ze een header voor mij had gemaakt. Ik ben er zelf zo onwijs klunzig en slecht in. Dat ik zo blij hier mee was! Ik vind het erg mooi staan bij me site, en laat het net wat leuker zien. Dit is trouwens de site van Maris, leuk om eventjes een kijkje te nemen. klik hier! 🙂

Wat vinden jullie van mijn nieuwe header? <3


Liefs Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Awww, wat superlief dat je er een berichtje over hebt gemaakt! Hij sluit heel mooi aan bij je lay out, ik ben blij dat je er zo blij mee bent, hihi!
    liefs

  2. Echt een hele mooie header! 🙂
    Xxx Sarah

  3. Ik vind het een hele mooie header! Staat zo leuk bij je Lay-out.

    Liefs, Jet

Geef een antwoord

Sluit Menu