Photodiary 84 | Shoppen in Alexandrium, uiteten met de familie, en veel presentaties!

Photodiary 84 | Shoppen in Alexandrium, uiteten met de familie, en veel presentaties!

Het is Dinsdag, en weer tijd voor een nieuwe photodiary! Ik heb de eerste schoolweek van het jaar weer gehad, deze week begon weer met veel studeren, ik ben twee keer naar de sportschool geweest, heb een hapje gegeten met de familie, ben wezen shoppen in Alexandrium met Mike, Papa, en Mama, en ben samen met mijn lovie een nieuwe serie begonnen. <3 Lezen jullie mee met deze nieuwe week?

Maandag
Ik werd wakker naast mijn lovie (heel anders dan normaal!) want meestal nemen we Zondag avond al afscheid. Hij ging rond 10 uur naar huis en ik wou de trein pakken naar school, helaas werd ik niet lekker en was ik ook nog eens mijn ov vergeten. Slim.. was maar een uurtje dus ik ging weer naar huis. Daar deed ik een dagje thuisstudie.

Rond half 5 maakte ik tijd om te sporten! Ik ging weer driekwartier bikkelen op de fiets.

Dinsdag

Dinsdag was het tijd voor een dagje stage, ik ging deze dag meelopen op een andere afdeling; keramiek. Zo’n leuke groep en een super leuke activiteit! De dag was voorbij gevlogen. In de avond ging ik weer aan de bak voor school, wat er stonden deze week veel presentaties op mij te wachten.

Woensdag

 De dag van de presentaties was aangebroken! Ik had deze dag twee presentaties en allebei zijn ze goed gegaan, gelukkig! Weer dingen kunnen afsluiten, deze dag ging helaas zo langzaam, want heel de tijd presenteren en er naar moeten luisteren wordt je zo moe van.

Het was weer tijd om naar huis te gaan, ik nam gelijk weer mijn samenvatting voor het tentamen psychologie door.

Tijd om weer de motivatie bij elkaar te pakken en te knallen in de sportschool!

In de avond ging ik mijn nieuwe masker van lush gebruiken, hij is zo fijn en geeft echt een goede boost voor mijn haar! Zo fijn, review komt snel online.

Donderdag

Donderdag had ik weer een dagje school, in de ochtend mijn laatste hoorcollege psychologie en daarna weer een les met een presentatie, gelukkig hebben we die ook weer afgesloten! Daarna ben ik tot 4 wezen studeren met Sahra. Haha ik wou een foto van mijn outfit (helaas niet helder)


Ook stond er een review online van dit super fijne pallet, ik ben er super enthousiast over! In de avond ging ik heerlijk relaxen en ben ik weer begonnen aan pretty little liars.

Vrijdag

 Vrijdags was het tijd voor een persoonlijk artikel! Ik schreef een lijstje waarin ik de dingen benoem die ik zo prettig vindt aan een lange relatie. Je kan hem hier lezen! En wat werd die super goed gelezen, zo leuk om te zien!

Ik had weer (wordt een beetje saai haha!) dagje gestudeerd, had ook lekker eventjes serie gekeken en mijn kamer opgeruimd en ging in de avond lekker uit eten met de familie. <3

En daar hoort natuurlijk ook een groepsfoto bij! We zijn bij centraal in Gouda wezen eten, ik had een heerlijk biefstukje. Was zo lekker!


Zaterdag

Wakker worden met je lovie! <3

In de middag waren mijn ouders van plan om een dagje te shoppen bij Rotterdam Alexandrium, en natuurlijk wou ik mee! Ik plaatste deze throwback foto van een dagje shoppen op mijn instagram.

Mike is nooit zo’n shopfanaat maar toch ging hij gezellig mee, ik wou eventjes een kijkje nemen bij de sale. Helaas heb ik niet zoveel geshopt behalve drie lipsticks in de sale bij de kruidvat. Mike is echter wel goed geslaagd! Hij kocht onder andere deze drie funky sokken bij de river island, boxers en shirts bij the sting, en nog een leuke blouse bij de river island. Yay!

In de middag trakteerde Mike mij en mijn ouders op een heerlijk drankje bij HIP! Super lief. <3 En een wijntje is natuurlijk altijd lekker. 😉

In de avond hadden mijn ouders lekker gekookt, ging ik de vlog van Veracamilla kijken en hadden wij een heerlijk bankhang avondje met weetikveel, ik had een 6,2! Stiekem wel een beetje trots haha. Daarna zijn wij een nieuwe serie begonnen; black sails, super spannend en leuke serie over piraten!


Zondag 

Zondag was het tijd om lekker een dagje niks te doen! Mike en ik hebben heel de dag in bed gelegen en serie gekeken, zo fijn! Lekker heel de dag in zijn armen liggen en niks doen. <3 In de avond heb ik lekker blogjes geschreven en niks gedaan.

Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 21 reacties

 1. Wat een fijne week en wat leuk dat je Mike zoveel hebt gezien! Lekker uiteten en ook leuk om te gaan shoppen, jammer dat je zoveel moest presenteren en moest studeren. Wat een onwijs leuke foto trouwens met je vriend bij 'vrijdag'. Malou x

 2. Wat fijn dat je zoveel presentaties hebt gedaan en afgerond, geeft een heerlijk gevoel toch?! Super leuk ook zo een familie etentje, zo te zien en lezen was het gezellig!

  1. Zo'n fijn gevoel als je alles goed hebt kunnen afronden, echt heel prettig! 🙂
   Liefs,
   Evelien

 3. Pretty Little Liars, wat een guilty pleasure van me, haha! Black Sails heb ik helemaal gezien. Eind deze maand begint seizoen 4 volgens mij. 🙂
  Dat restaurantje waar jullie vrijdag zijn gaan eten, ziet er erg gezellig uit!

  1. Jaaa is echt super leuk en wordt nu weer aardig spannend dus kan dan slecht stoppen met kijken.
   Black sails is ook echt super leuk! We zijn nu bij seizoen 2.
   Liefs,
   Evelien

 4. Wat ben je toch goed bezig met naar de sportschool gaan! Daar krijg ik stiekem wel wat motivatie van haha 🙂

  1. Ah wat leuk om te horen! Het is heerlijk lekker eventjes te sporten.
   Liefs,
   Evelien

 5. Oh leuke sokken heeft Mike gescoord! Leuk zo met z'n allen aan een lange tafel in het restaurant, dat ziet er gezellig uit!

  1. Leuk zijn ze he? Foute printjes maar o zo leuk!
   Ja was super gezellig <3
   Liefs,
   Evelien

 6. Ik moet nog zo lang wachten tot de nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars. Maar ik ben nu met een andere serie bezig 'Ray Donovan'. Drukke week en goed bezig met sporten!

  1. Oh ik ga eens kijken naar die serie, ohhh dan moet je inderdaad weer wachten op het andere seizoen!
   Liefs,
   Evelien

 7. Wat een heerlijk weekje! En wat ben je goed bezig, zo te lezen heb je veel discipline voor zowel school als sporten! Zo fijn zo'n luie zondag, dat ga ik deze week ook doen. Lekker YouTube kijken en programma's terugkijken 🙂

  1. Heerlijk! Zo fijn is dat <3
   Dankjewel, heb zeker veel discipline, zo fijn!! Heb het helemaal te pakken.
   X

Geef een antwoord

Sluit Menu