Men with a huge beard

Men with a huge beard

Het is tijd voor een mannen outfit! Het is alweer een tijd geleden dat Mike zijn outfit liet zien door middel van een outfitpost. Van overhemden.com kreeg ik pas geleden een leuk pakketje met een nieuw overhemd erin van het merk Seidensticker. Mike heeft het overhemd gecombineerd en laat in de mannen outfit post van vandaag zien hoe hij dit doet! Kijk je mee?

Het is een net overhemd met een sjieke uitstraling, het heeft een printje met ruitjes. Het overhemd is van het merk Seidensticker. Mijn eerste indruk was een beetje netjes overhemd met een print voor de wat rijpere man maar op de manier waarop Mike het overhemd combineert vind ik het een hele toffe touch geven aan de mannen outfit, omdat Mike een lange baard heeft geeft het direct een stoere touch aan de outfit maar ook door middel van de jeans en de kisten. I love it!
Jeans – Silver creek | Kisten – De dump | Overhemd – Overhemden.com (Seidensticker)
Wat vinden jullie van Mike zijn outfit? 

*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 9 reacties

  1. Mooi overhemd! Leuk om dit ook eens te zien. Misschien zijn zijn kisten wel van een militair geweest haha, mijn vriend draagt ze voor z'n werk.

  2. Leuk, een keer zo'n outfit van je vriend! Vind het overhemd heel stoer gecombineerd met die schoenen.

  3. Wauw wat een toffe foto's! Leuk zeg dat je vriend dit wilde doen.

  4. Wat een prachtige foto's en wat staat het overhemd je vriend goed! Echt een stoere outfit zo! Superleuk dat je voor een samenwerking voor je blog je vriend blij kon maken met een nieuw overhemd 🙂 Boft hij even!

Geef een antwoord

Sluit Menu