Review | NYX liquid lipstick Sao Paolo

Review | NYX liquid lipstick Sao Paolo

Ja ik heb ook eindelijk mijn eerste NYX liquid lipstick aangeschaft! Het is al een hele tijd een ‘hype’ in de bloggerswereld en ik heb er zoveel goede reviews over gelezen. Ik liep pas geleden in de kalverstraat en daar is sinds kort een NYX winkel geopend, ik heb een super mooie kleur, oftewel de Sao Paolo uitgezocht en ik schrijf er vandaag een review over! Lezen jullie mee?

De verpakking is basic, maar wel mooi. Ik vind het een strakke uitstraling. Op de achterkant staat duidelijk de naam van de lipkleur. Ook is het een compact formaat en handig om mee te nemen!

Het is een donkerroze lipkleur, de pigment knalt er van af en hij is duidelijk te zien op de lippen. Ik merk als ik velletjes heb op mijn lippen zie je dat door deze lipstick wel beter maar het is handig om eerst even labello op te smeren als je daar snel last van hebt.

De NYX liquid lipsticks zijn een soft matte lip cream en zijn duidelijk matt op de lippen. Het ziet er prachtig uit! Je moet hem eventjes een tijdje laten opdrogen en dan zie je effect dat de lipstick matt resultaat geeft. De matte lipstick voelt prettig aan op de lippen en ze drogen niet uit (heb ik soms wel eens last van bij een matte lipstick) Hij blijft goed zitten! Na een flinke maaltijd moet je hem wel eventjes bijstiften. 

De applicator is ook erg fijn! Hij brengt makkelijk aan en kan goed ook aanbrengen in de hoekjes. 

Ik vind het een prachtige kleur en is super fijn voor alle daags! Ik vind het matte effect heel erg tof en ga er zeker meer verschillende tinten van aanschaffen. Ik vind hem zeker een aanrader!
NYX liquid lipstick is te koop bij de NYX store, en de douglas voor 7,30. 

Hebben jullie al een NYX liquid lipstick in je stash? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. De kleur staat je goed! Ik heb er nog geen van NYX, nee! Stiekem denk ik dat daar een van de dagen verandering in komt. Sinds vorige maand is er namelijk een NYX-winkel hier in Antwerpen én het is nu sale… O:-)

 2. Deze kleur staat je super mooi Evelien! Ik heb zelf ook een aantal uit deze lijn van NYX, en vind ze echt onwijs fijn en mooi. Deze ga ik ook op mijn wishlist zetten!

 3. Wauwie deze staat je heel mooi! Mooi kleurtje <3. Ik moet ook nog steeds mijn eerste NYX liquid lipstick kopen… ben er zo benieuwd naar! Liefs x

 4. Ik heb er sinds kort 1, en ik ben er verliefd op. Het voelt vooral heel fijn en dat is toch wel een pluspunt.

 5. Mooi kleurtje hoor! Ik heb helaas nog geen lipkleur van NYX in mijn stash, hoewel ik dat wel heel graag zou willen haha. Binnenkort misschien wel..? 🙂

 6. Wat een mooi kleurtje, hij staat je goed =)
  Zelf vind ik de structuur van deze lipsticks niet fijn.
  Liefs Jorinda

 7. Mooie foto's heb je gemaakt! Deze kleur staat je echt super. Ik heb zelf ook 2 matte lip creams in mijn bezit, moet ze er weer vaker bij pakken. Ik vergeet ze een beetje!

 8. Wat een leuke kleur heb je uitgezocht zeg! Ik heb ook een NYX liquid lipstick (net zoals inderdaad half bloggersland haha) en ik ben ook fan!

 9. Ik vind hun andere collectie Liquid Suede beter dan deze omdat ik vind dat deze niet zo erg goed blijven zitten 🙂 Wel een erg mooi kleurtje!

 10. Heel mooi kleurtje. Hij staat je ook echt prachtig! Ik ben ook fan van NYX sinds de winkel in de Kalverstraat zit <3

 11. Wat een prachtige, warme kleur! Hij staat je echt heel erg mooi!

 12. Ik heb er nog geen, maar dit is een mooie kleur! Staat je goed!

Geef een antwoord

Sluit Menu