11 redenen waarom ik zo gek ben op de lente!

11 redenen waarom ik zo gek ben op de lente!

Jaaaa, het is officieel al een tijdje Lente. Vooral vorig weekend was het echt geweldig weer. Kan daar zo blij van worden. Ik heb vandaag weer eens een lijstjes artikel voor jullie met redenen waarom ik zo gek ben op de lente. Ik ga jullie ook eventjes blij maken met mijn blijheid, hihi.

bron

– Het zonnetje wat ik mijn giecheltje schijnt als ik in de ochtend op weg ben naar station. Genieten is dat, lekker een beetje wakker worden!
– Alle kleine lieve beestjes wat je overal weer ziet rondhuppelen. Kleine eendjes, lammetjes, koetjes, al die lieve beestjes wordt ik spontaan vrolijk van.
– Goed humeurige mensen all over the place, iedereen wordt naar mijn gevoel altijd weer heel erg vrolijk van dit gezellige weer.
– Spontaan weer leuke jurkjes en rokjes aandoen gewoon omdat het kan. In de winter doe ik dat ook hoor maar toch minder. Nu kan ik al mijn leuke rode, pastelkleurige vrolijke jurkjes uit de kast trekken.
– De grote lenteschoonmaak in mijn kamertje.
– Alle mooie bloemetjes die weer gaan bloeien en de blaadjes die weer in de bomen komen. Het groen wat weer door heel de wereld verspreidt.
– In de avond langer licht, oftewel met licht naar huis gaan in de avond. Zo fijn.
– Oh en dan zeker niet te vergeten, studeren (dat is wat minder) maar het avond zonnetje wat in mijn kamertje schijnt als ik in de avond op mijn bedje zit met mijn laptopje.
– De tripjes naar het tuincentrum waar weer allemaal leuke bloemetjes en plantjes staan en ik helemaal de kriebels krijg om leuke plantjes neer te zetten op mijn kamertje.
– Het wordt weer gezellig levend buiten, stelletjes lopen hand in hand door het park, mensen gaan skeeleren en hardlopen, en lopen gezellig een wandelingetje.
– De madeliefjes die overal weer gaan groeien.
Worden jullie ook zo blij van de lente? <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Ahhh ja, ik ben ook zó blij dat het weer langer licht is, dat het warmer wordt en alle bloemetjes weer uitkomen. Heerlijk al die vrolijkheid!

 2. Heerlijk! Ik kan niet wachten tot ik straks mijn eigen jurkjes weer aan kan doen (i.v.m. zwangerschap). En natuurlijk lekker veel naar buiten, de lente is absoluut mijn favoriete seizoen.
  Liefs

 3. Er zijn ook zoveel leuke activiteiten weer te doen in de lente! Ik heb nu al bijna ieder weekend vol gepland met leuke dingen om te doen. Ik hou ook écht van de lente <3

 4. Yes, ik heb vandaag de lente tag ook al online staan hihi. T enige waar ik nu al klaar mee ben; muggen. Ik ben nu dus al helemaal lekgeprikt he.. Argh

 5. Ahhh I feel you! Het is altijd zo veel fijner wakker worden als de zon lekker naar binnen schijnt in je kamer, dan begin je de dag automatisch een stuk vrolijker^^

 6. Jaa, jurkjes en bloemetjes. Ik word -ook al is het aan het zeikregenen buiten haha- er nu alweer blij van. Laat maar komen!

 7. Ik ben ook echt dol op de lente =)
  Heerlijk het zonnetje die vaker schijnt!
  Liefs Jorinda

 8. Ik kan me hier zo bij aansluiten! Ik ben ook gek op de lente. Vind alleen dat het nog wat warmer mag worden en wat zonnige wordt hihi.

Geef een antwoord

Sluit Menu