New glasses

New glasses

Ik merkte aan mijn ogen de laatste paar maanden dat ze flink achteruit waren gegaan, ik zag dingen niet meer goed en kon dingen slecht lezen, na lang uitstelgedrag ben ik uiteindelijk naar de opticien gegaan. Bleek inderdaad dat ik min 1 heb. Toen kwam het moment om een bril uit te zoeken, ik vind een bril een echte accessoire bij je matches. Ik ben een echte twijfelkont dus kan super slecht kiezen, maar ik heb uiteindelijk wel een keuze kunnen maken! (waar ik heel erg blij mee ben) In het artikel van vandaag laat ik het aan jullie zien!


Met een bril vind ik het persoonlijk heel erg leuk om voor een retro variant te gaan, na een hoop brillen gepast te hebben vond ik een ronde variant toch het beste staan. Ze hadden daar nog vele diverse kleuren in, helemaal moeilijk! Ik ben voor een bruin montuur gegaan omdat ik dit mooi bij mijn haarkleur en gezicht vind staan, een donkere kleur maakte het gauw mijn uitdrukking streng en hard.

Ik heb gekozen voor een bril omdat het makkelijk is met opdoen en chill is wanneer je een keer geen zin hebt in je lenzen. Naast mijn bril heb ik ook lenzen genomen, want altijd met een bril lopen vind ik wel heel erg wennen! Mijn bril heb ik gekocht bij Eyewish opticiens in Gouda, ik werd heel erg vriendelijk geholpen. Super fijn! Ook tijdens het kiezen van de bril waren ze eerlijk. Mijn bril is van het merk Heritage. 

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe bril en ga hem met veel plezier dragen en natuurlijk combineren met een leuke outfit! Er komt snel een outfit post mee online. 
Hoe vinden jullie mijn nieuwe bril? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 17 reacties

  1. Hij staat jou erg leuk! Ik kies altijd voor een 'saai' zwart model omdat ik die niet zo snel beu raak 🙂 Ik heb rechthoekige glazen 🙂

  2. Vind 'm je super staan! Wel fijn dat je ook lenzen hebt, kun je lekker afwisselen wanneer je daar zin in hebt.

  3. Staat je super! Ik hou ook van retro brillen. Vind dat zo leuk!

  4. Dit montuur staat je echt fantastisch! Ik ben zelf ook echt dol op zulke modelletjes en kleurtjes. Ondertussen is het bij mij 3 jaar geleden dat ik voor het laatst gemeten heb en begin langzaam te merken dat mijn zicht weer is verslechterd, snel maar langsgaan. Ik draag zelf zo'n 6 jaar alweer een bril en draag hem 3 jaar full time, zonder vind ik het zo gek staan.

  5. Deze bril staat je heel tof! Ik moet mijn bril ook vaker gaan dragen, ben er te lui in, maar heb alleen mezelf er mee eigenlijk..

  6. Wat een prachtige bril meis! Hij staat je echt prachtig!! Ik draag zelf ook altijd lenzen, maar wil ooit nog een nieuwe bril omdat ik een hele oude lelijke heb liggen haha. Als ik dan een keer een bril op moet, dan zie ik er tenminste goed uit. 😉

  7. Deze staat je echt ontzettend goed! Mooie foto's heb je gemaakt, ook.
    Ik moet ook echt hoogdringend om een nieuwe bril. Hij is danig bekrast en zelfs niet meer sterk genoeg. Mijn lenzen zijn sterker – en zelfs die zijn volgens mij niet meer 100% correct… Ik blijf het alleen ook maar uitstellen. Zo'n rotklusje ook, haha.

  8. Oh wauw, wat staat deze bril je mooi zeg! <3 Al snap ik ook wel dat je niet elke dag met een bril op wil lopen!

Geef een antwoord

Sluit Menu