OOTD. –  Cold days in London.

OOTD. – Cold days in London.

Vandaag heb ik een outfit of today voor jullie! Dit soort posts zien jullie niet vaak voorbij komen, maar het leek me leuk om het aan jullie te laten zien wat ik aan had in Londen. Ik heb deze foto’s gemaakt in het sint james park . Ik ben echt dol op deze trui, met hartjes erop. Ik was erg lang opzoek naar een trui met hartjes erop, Manon had er ook altijd eentje en die leende ik wel eens. Maar het leek me leuk om een eigen trui daarvan te hebben.  En deze vond ik in de primark. Ik heb hem gecombineerd met een bordeaux rode broek van de h&m, en dat is echt me favoriete broek. Ook heb ik een eastpack, maar dat is niet zo boeiend haha! De trui is ook heerlijk warm, en kan je goed combineren, ook is die heerlijk voor een lazy day.  Kijk je mee naar de andere foto’s? 🙂

Wat  vinden jullie van mijn outfit? En zal ik vaker een outfit of today doen? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Ahhh die trui! Super cute.

Geef een antwoord

Sluit Menu