Interieur | Cactusjes inspiratie!

Interieur | Cactusjes inspiratie!

Jaaaa, ik heb weer eens een interieur inspiratie artikeltje geschreven. Dit keer over leuke cactusjes. Ik ben gek op cactusjes en wil ze nu echt deze lente kopen en op mijn kamertje zetten. Ik vind het leuk staan en geeft wat frissigheid in je kamertje. Als je snapt wat ik bedoel. Ik heb weer lekker rond gesnuffeld op pinterest en ben leuke inspiratie foto’s tegen gekomen. Het zijn trouwens allemaal bronnetjes van pinterest.com. If you want to know!

Wat vinden jullie van de cactusjes trend, ook zo leuk als ik het vind?
Bedankt voor het lezen van mijn blogje en tot de volgende keer!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Wat een heerlijke inspiratie post!! Hier hou ik van! Ik ben ook echt fan van die mini plantjes en cactussen! Zo leuk, ik blijf ze kopen haha.

  2. Cactusjes zijn zo leuk, grappig dat ze nu helemaal in zijn. Ik heb zelf ook een cactus in mijn kamer, vind hem echt schattig haha!

    1. Jaaa vind ze ook heel schattig! Ik wil er binnenkort ook eentje gaan kopen. <3

  3. Mijn liefde voor cactussen begint steeds serieuzere vormen aan te nemen. Heb nu mijn zinnen gezet op een grote, gewoon ergens op de grond ofzo in huis. Dat ziet er zó gaaf uit! 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu