Update | Mijn leefstijl aanpassen + springtouw challenge!

Update | Mijn leefstijl aanpassen + springtouw challenge!

Hoi iedereen! Sorry voor gister, dat er geen artikel online stond. Ik heb de laatste tijd een erg drukke periode en ben de laatste tijd ook erg moe. Veel drukte rondom de examens. Je kent het wel! Maar vandaag staat er wel een artikel online. Dit keer over mijn leefstijl aanpassen. Jullie kunnen al deze lekkere hapjes voorbij zien komen op mijn instagram: byevelienn. Ik wil dit ook een keer aan bod laten komen op mijn blog.


Ik ben sinds een klein maandje het programma weight watchers aan het volgen. Hier betaal ik ongeveer 18 euro voor per maand, maar dan krijg ik een eigen inlog account, connect, en een app waar ik dingen kan invoeren en er staan ook nog eens heerlijke receptjes bij online. Ik ben hier nu ongeveer dik drie kilo mee afgevallen. Super fijn!

Ik probeer een keer per week 15 kilometer te skeeleren, veel te wandelen, en wil nu ook graag beginnen met een challenge voor touwtje springen. Ik vind het belangrijk om meer te gaan bewegen want als iets er snel door heen schiet is dat bewegen wel. In ieder geval bij mij. Hihi.

Ik haal de recepten van weightwatchers.nl, maar ook uit vele kookboeken, internet en Facebook pagina’s. Ook kan je inspiratie doen op instagram. Ik zie daar zo vaak heerlijke receptjes voor bij komen! Vooral nu het ook lente en zomer wordt komt er weer lekker vers fruit in de winkels en is het ook ‘makkelijker’ om lekker gezond te eten.

Ook vind ik de afwisseling in eten zo leuk! Vroeger at ik altijd standaard drie boterhammen in de middag en schaaltje yoghurt in de ochtend etc. Je kent het wel. Maar ik stel nu als doel voor mijzelf op om elke dag gevarieerd te eten, havermout, pancakes, omelet, crackertjes met jam. Heerlijk <3 Maar ook qua avond eten merk ik dat mijn smaak steeds breder wordt en ik open sta voor nieuwe dingen.

Wat ook een doel van mij is voor de komende maanden om ongeveer 2 liter water te drinken per dag. Dit is ook iets wat ik snel vergeet en dat ik aan het eind van de dag denk ik heb zó weinig gedronken. Hebben jullie hier misschien tips voor? Ik heb wel sinds kort een extreem grote fles water in mijn tas.

De challenge die ik vanaf vandaag wil gaan volgen is de springtouw challenge. Ik heb gister een knal roze vrolijk springtouw gekocht bij de marskramer. Maar hebben ze ook vast wel bij de action, blokker etc. Het is goedkoop! Want ik betaalde iets van 3 euro voor 3 meter en het is heel erg goed voor je benen en je conditie. Ik doe in ieder geval mee met deze leuke challenge. En ben benieuwd wat jullie er van vinden?

Het is eigenlijk gewoon een klets artikeltje geworden over hoe ik nu bezig ben met mijn leefstijl veranderen. Het is zeker niet extreem maar vind het wel heel erg leuk om dit met jullie te delen. <3

Doen jullie ook mee met de challenge?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Goed bezig meis, en ook al wat afgevallen! Toppie. Ik sla deze challenge over, doe thuis nu bijna iedere dag diverse workouts, ook even wennen hoor hihi. Wel fijn om weer een beetje sportief te zijn.

 2. Leuk om te lezen! Ik probeer ook meer te bewegen (sportschool, wandelen ect.)

  Misschien is het handig om een app te downloaden voor het water drinken? Die geeft dan een melding als je weer wat moet drinken.

  Succes met je nieuwe leefstijl & challenge!

 3. Maak jij je foto's op insta trouwens gewoon met je camera van je mobiel of met je camera? & waarmee bewerk jij je foto's?

  1. Verschilt, een aantal met camera en aantal mobiel. En ik werk mijn foto's met squaready en instagram zelf. X

 4. Je kunt bij Blond xl mokken kopen van 0.5 liter. Als je hier drie koppen thee uit drinkt per dag (liefst groene, bevordert de spijsvertering) dan zit je al snel al die 1.5/2 liter per dag!

 5. Ook al zo goed bezig! Ik ben ook bezig, al meer dan een maand ondertussen ??. Binnenkort vertel ik er mee over hihi ik vind deze challenge erg leuk. Had mijn springtouw van de week zien liggen dus ga hier zeker proberen aan mee te doen!

  1. Oh ik ben heel erg benieuwd naar wat jij aan het doen bent. Ja ik vind het zo fijn! Lekker mijn leefstijl omgooien. 🙂 <3
   Liefs! Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu