6X WAAROM IK KNUFFELEN ZO FIJN VIND

6X WAAROM IK KNUFFELEN ZO FIJN VIND

Ik ben echt een knuffelaar, iedereen in mijn omgeving zal het vast wel weten. Ik knuffel graag een familielid of vrienden. Ik vind knuffelen gewoon zó fijn. Het is iets om te laten dat je dankbaar bent voor iemand, dat die er is. Of zoiets. Vind ik in ieder geval. Daarom vandaag een lijstje waarom ik knuffelen zo fijn vind. Wie vind het nou niét fijn.

– Iemand voelt zich gewaardeerd, ik vind een knuffel geven een vorm van iemand steunen of waarderen. Laten zien dat je er bent, zo fijn. <3

– Knuffelen met je lover is gewoon heerlijk, saampjes knuffelend in de trein omdat je een lange treinreis hebt, knuffelen in bed als je gaat slapen, hoor lepeltje lepeltje, oftewel perfectie, zwijmel zwijmel, of natuurlijk lekker knuffelen met filmpje kijken. <3

– Knuffelen helpt het als je eventjes steun hebt van iemand, ik vind het heel erg fijn om eventjes een knuffel te krijgen als ik moe ben, het niet zo goed gaat etc.

– Het geeft een warm gevoel.

– Het is fijn om blijdschap te uiten door iemand een knuffel te geven, die gene wordt dan ook vrolijk omdat jij zo enthousiast bent om die gene te zien!

– Knuffelen omdat je iemand hebt gemist, die echte dikke knuffels nadat je iemand een tijdje niet hebt gezien, die zijn zo fijn.

Oftewel ik ben een echte knuffelbeer en ik wordt heel erg blij van knuffelen. Jullie ook? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Heel fijn lijstje! Vooral knuffelen met je lover is heel herkenbaar voor mij. Het liefst als we dan in bed liggen en het regent buiten heel hard waardoor je het op het raam hoort tikken, heeeerlijk! x

  2. Oh ja, een knuffel wanneer je je even niet goed voelt kan zo helpen. Een warm liefdevol lijf, wat je even fysiek sterkte wenst, ik vind dat ook zo fijn! 🙂

  3. Wat een schattig lijstje. Ik knuffel eigenlijk nooit iemand..

  4. Aah lief, ik houd wel van knuffelen met mijn kindjes 🙂

  5. Aw wat een lief artikeltje, knuffelen is inderdaad heel fijn met de juiste personen om je heen. Schattige plaatje heb je erbij gezet!

  6. Hihi, wat lief! En ja, van knuffelen word je gewoon heel blij ^^

Geef een antwoord

Sluit Menu