VLOG | Etos event & girlbosses ontmoeten!

VLOG | Etos event & girlbosses ontmoeten!

Happy Sunday you all! Vandaag deel ik met jullie mijn nieuwste vlog die ik met jullie afgelopen Vrijdag heb gedeeld. Ik had pas geleden een leuke dag vol met leuke afspraken, zo ging ik afspreken met fotograaf Eline & ging ik naar het Etos event waarbij ze het beautyblogger boek lancering hadden waar allerlei bekende beauty bloggers & youtubers waren. Neem je een kijkje naar mijn vlog?

Vergeet je zeker niet te abonneren op mijn youtube kanaal, elke Vrijdag komt er een nieuwe video op mijn youtube kanaal rondom de onderwerpen mode, beauty, lifestyle, interieur en leuke gezellige vlogs! Ik zou het leuk vinden om je daar terug te zien!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Leuk dat je naar het event bent geweest, ik vind het altijd balen dat ik het zo kort van te voren weet. Moet altijd 2 a 3 weken van te voren vrij vragen op werk.

  2. Ahhh zo tof! Net zoals Manon kan ik ook vaak niet omdat ik alle dagen werk, dan kan ik niet zo snel meer vrij krijgen.. Maar het zag er zoo leuk uit!

  3. Leuk dat je naar een etos event geweest bent. Het ziet er gezellig uit! En volgens mij is dat parfum echt heerlijk!

Geef een antwoord

Sluit Menu