Flow kalender | A year of tiny pleasures + abonnement op flow!

Flow kalender | A year of tiny pleasures + abonnement op flow!

Ik was ongeveer 2 á 3 weekjes geleden jarig en heb toen centjes gehad voor mijn verjaardag. Ik wilde al heel lang een abonement op de flow. Het tijdschrift met alle positiviteit, leuke knipsels en vrolijke foto’s. Ik zag nu een super leuke aanbieding 4 keer flow + de nieuwe scheurkalender  voor 29,95. Daar heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd!
Ik krijg 2 December mijn eerst flow op de mat, zo leuk! Ook kreeg ik er dus als cadeautje deze leuke scheurkalender bij. Deze is zo leuk en positief! Ik heb hem al een heel leuk plekje gegeven op mijn kamer, vanaf het nieuwe jaar kan ik hier dus elke dag een blaadje van af scheuren en staat er elke dag een ’tiny pleasure’ op, met leuke illustraties natuurlijk. Super leuk om je dag mee te beginnen! Op de foto’s hieronder verklap ik er al een aantal.Deze scheurkalender is te koop bij de AKO, Read shop, etc. Voor 14,95. 

Vinden jullie flow ook zo leuk? <3

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Oehh wat is deze leuk, nog helemaal niet gezien. Lekker vrolijk a la Flow!

  2. Oohh wat leuk! Ik ben dol op de Flow. Ook leuk dat je op de kalender de ''tiny pleasures'' kunt afvinken 🙂 x

Geef een antwoord

Sluit Menu