Dingen die hij (waarschijnlijk) denkt als hij met jou mee gaat shoppen.

Dingen die hij (waarschijnlijk) denkt als hij met jou mee gaat shoppen.

Met een man shoppen, dit kan je lover zijn, een goede vriend, of je vader. Vrouwen vinden (meestal, ga ik van uit) winkelen een feestje. Maar mannen daar in tegen…. die zuchten en kreunen soms als zij  al een winkel zien. En überhaupt al denken aan dat ze uren naar kleding gaan kijken, pashokje in en pashokje uit en zoveel winkels ingaan. De dingen die hij denkt als hij met jou mee gaat shoppen….

Dingen die hij denkt als hij met jou mee gaat shoppen: 
– Laat ik maar eens mee gaan met haar met een middagje winkelen! Hier zal ik haar vast een plezier mee doen. En misschien kan ik een beetje mijn mening laten horen met kleding uitzoeken, of misschien wel lingerie. 
– Dan ben ik vast en zeker het liefste vriend OOIT. 
– En wat maakt zo’n middagje nou uit, zij kijkt ook zo vaak met mij voetbal of andere dingen. Dat heeft zij ook voor mij over. 
– Daar gaan we dan. Nu is het zover. Winkel nummer één kom maar, dit gaat mij lukken. Ik kan dit. 
– Dit valt nog best mee, na 10 minuutjes heeft ze al gelijk haar doel in handen: jurkjes. 
– Pfoe, wat een lange rij voor de paskamers. Hier heb ik dus geen geduld voor.. héél knap dat vrouwen hier zoveel geduld voor hebben. 
– Jee, dit gaat wel heel sloom. Hoezo doet iedereen er zo traag over, het is gewoon passen, zit het goed of niet en gaan. Toch?!
–  Ze is eindelijk na 20 minuten aan de beurt, dit duurde gewoon nog langer dan de jurkjes uitzoeken. 
– ”Hoe staat dit rode jurkje? Kan het met dit jasje?” ”Ja schat het staat je goed, *wat ziet ze er seeeeexy uit in dat jurkje!*”
– Dan past ze een ander jurkje. ”En deze dan schat?”. Naar mijn gevoel is die precies hetzelfde maar ik knik. ”Deze staat je ook goed!”
– Of dit jurkje haar dik maakt, ”nee natuurlijk niet”. 
– Ze neemt het jurkje mee en rekent het af. Yes! We zijn klaar en kunnen naar huis, of natuurlijk wat eten in de stad. Dat vind ik ook altijd prima. 
– Ze trekt mij aan de hand voor de volgende winkel. En oh nee, daar ziet ze nog meer leuke kleding. 
– ”Schat kan je mijn tas eventjes vasthouden? En dit kledingstuk?” Jazeker ik doe dit graag voor je maar ik ben geen kerstboom hé waar je alles aan kan ophangen. 
– Nou wilt ze ook nog een nieuw lingerie setje gaan shoppen, nou daar ben ik voor in!
– ”Schat wat vind je van deze rode met kant? Of deze effe blauwe?” 
– Ik vind ze allemaal mooi, zo sexy. 
– Weer zo’n lange pasrij. Ver-Schrik-ke-lijk. 
– Waarom zijn nou alle kleding winkels zo man-onvriendelijk? NERGENS maar dan ook nergens een bankje of krukje waar wij eventjes kunnen zitten. 
– ”Staat het setje goed schat?”. Ja dit is nou leuk hierbij wil ik mijn mening laten horen, ik vind de rode mooi. Neemt ze die mee?
– Nee dit werd hem niet, ook hier geen succes. Next. 
– Ein-de-lijk een  bankje gevonden! Deze winkel mag ze vaker komen want dan kan ik lekker relaxt zitten. Mijn gebeden zijn gehoord, halleluja. 
– Na 2452534 passessies, 3 uur en 7 winkeltassen later is ze eindelijk klaar. Tijd om naar huis te gaan. EIN-DE-LIJK. 
– Vrouwen en shoppen, ik zal ze nooit begrijpen. 
Hoe herkenbaar is dit voor jullie ladies, die met een man gaan shoppen?

Liefs! Evelien 

Deze post heeft 8 reacties

 1. Hahaha! Het komt echt zelden voor dat mijn vriend mee gaat shoppen. Als we een weekendje weg zijn, vindt hij het niet erg. Maar zomaar een dagje shoppen doen we niet. Ik weet dat ik hem daar geen plezier mee doe. En ik weet zeker dat het gros van deze gedachten door zijn hoofd spoken áls we het al eens doen, haha.

 2. Hahaha, super herkenbaar als ik ga shoppen met mijn vriend! En inderdaad, sommige winkels zijn zooo man-onvriendelijk (lekker dramatisch haha), ze mogen van mij ook wat meer bankjes neerzetten, zijn wij tenminste ook van dat gezeur af haha. En wat betreft lingerie, gaat mijn vriend altijd helemaal los haha! x

 3. Wat een super leuk en originele artikel =)
  Heel herkenbaar ook sommige punten!
  Liefs Jorinda

 4. Hahaha! Leuk geschreven Evelien! Maarre, ik ga liever alleen, en als we dan al samen zijn is het 'ja leuk, ja dit is ook leuk, ja dat is ook leuk'. Nee, daar heb ik wat aan! 😉 En hij is zelf nogal langzaam als hij voor zichzelf zoekt, dan ben ik allang uitgekeken en wil ik dat bankje hebben haha!

 5. Haha, mijn vriend vindt het allemaal prima maar er komt altijd een punt dat hij er klaar mee is… en ik nog niet (natuurlijk). Maar goed, ben al lang blij dat hij dan uberhaupt meegaat!

 6. Hahaha wel herkenbaar, mijn ex was vond het eerst ook altijd prima, maar naar een tijdje had ie wel zoiets van moet dat zo lang

 7. Haha super origineel artikel! Ik heb geen vriend, maar de bovenstaande gedachtes van een man kan ik wel begrijpen! De wachtrijen in een winkel zijn niet alleen voor mannen irritant, maar ook voor vrouwen haha! En vrouwen kunnen ook zo lang shoppen!

 8. Hahaha heel erg herkenbaar! En mijn vriend houdt juist altijd supergraag al mijn tasjes vast haha

Geef een antwoord

Sluit Menu