Mijn zomer wishlist.

Mijn zomer wishlist.

De zomer komt eraan, en mijn wishlist word letterlijk steeds langer. Ik was op polyvore collages aan het maken, en ik kwam zoveel leuke dingen tegen dat ik op het idee kwam op een wishlist te maken. Ik vind het zo leuk om allemaal leuke items bij elkaar uit te zoeken. Wat er echt op mijn wishlist staat is een bandshirt van 5 seconds of summer. Ik vind hun echt geweldig en ik zie ook 24 juni bij het one direction concert. Ik heb er wel zelf een een keer gemaakt, maar die word al best wel lelijk helaas. De sticker gaat er helemaal vanaf. En wat ook echt flink boven aan staat is een maxi skirt, dat is zo leuk te combineren! Ik ging voor zomerse jurkjes tot leuke shortjes. Kijk je mee naar de collage?

Wat staat er op jullie wishlist? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. dat bloemenjurkje en die bril zijn echt wauwwauwwauw!
    liefs, Tessa

  2. Erg leuke dingen!! Ik ga heel waarschijnlijk ook naar 1D de 24ste 🙂

  3. Superleuke wishlist!
    Die twee jurkjes zou ik zo zelf willen in mijn kast hangen 🙂

  4. Erg leuke wishlist! Ik wil ook graag een maxi skirt en dat 5sos bandshirt <3
    xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu