Waarom ik gek ben op de herfst! ☂

Waarom ik gek ben op de herfst! ☂

Het is alweer Oktober, één van mijn favoriete maanden in het jaar. De blaadjes gaan weer van de bomen afvallen, ik vind de natuur heel erg mooi, en na al die warmere maanden kan je nu eindelijk weer met een kleedje op de bank zitten, veel knuffelen met je lover en leuke films kijken met een groot bakkie koffie of thee. Heerlijk toch? Ik laat jullie in dit artikel redenen zien waarom ik zo gek ben op de herfst. <3

Knuffelen
Als het lekker koud is kan je dat als perfect smoesje gebruiken om lekker veel te knuffelen, met je lover, je ouders, of je lieve huisdiertjes. Ik heb het altijd echt onwijs snel koud dus dan kruip ik altijd tegen mijn lieve vriend aan. <3 
Truien dragen 
Wat ik ook altijd een feestje vind is dat je je zomerkleding kan omruilen door weer alle warme kleuren en de truien. Ik ben gek op gebreide truien en die kan ik nu weer lekker vaak dragen. En wat natuurlijk ook gelijk heel erg leuk is dat we weer mogen shoppen, want natuurlijk kunnen wij als vrouwen de nieuwe najaarscollectie niet weerstaan, laat het nou vandaag precies national glamour day zijn, dus ik ga vandaag nieuwe najaars kleding kopen! 
Bakken
Ik ben gek op bakken, ik vind dat echt super leuk. Alleen merk ik wel dat ik het vaker doe in de koudere periodes zoals de herfst en de winter dan ik de zomer. Ik vind dat altijd leuk om in mijn eentje te doen of gezellig samen met mijn moeder. Ook zo heerlijk is die hele baklucht in je huisje. <3
Langer in bed blijven
Het is kouder dus dan blijf ik toch altijd wat liever langer in mijn bedje chillen billen met een goed boek, of het tvtje aan doen. <3
Warme chocomel of lekkere koffie drinken in leuke tentjes
Gezellig met vriendinnen bijkletsen en lekkere koffie of warme chocomel drinken in van die gezellige eettentjes blijft toch een van mijn favorieten in deze koudere periode. Zo gezellig!
Romantische wandeling maken in het bos
Als je een lover hebt is dat natuurlijk altijd heel erg leuk, saampjes lekker wandelen in het bos met de hond ( als je die hebt! ) en genieten van elkaar en gezellig bijkletsen. 
Kleedjes
Ik ben echt een kleedjes fanaat en had in de zomer een heel leuk kleedje gekocht bij de intratuin wat helemaal paste bij mijn interieur en dat ook nog eens in de uitverkoop. Nou in deze tijd heb ik er heel erg veel plezier van! Lig elke avond heerlijk onder dit kleedje te slapen. 
Kamer gezellig maken
Je kamertje gezellig maken vind ik ook altijd heel erg leuk in deze tijd, kerstlampjes heb ik al om mijn bed frame gehangen haha. Heel erg vroeg maar ó zo gezellig! 🙂 Ook mogen natuurlijk de heerlijke herfst geur kaarsjes weer aan. 
Houden jullie ook zo van de herfst? <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Ik ben het helemaal met je eens! De herfst is ergens heel knus, gezellig en romantisch. Ik houd er wel van! Door het bos lopen, warme thee drinken en heerlijk knuffelen op de bank met een zelfgebakken cake. Hmmmm

    1. ik hou er ook zo van! Kan er echt heel erg van genieten. <3 🙂

  2. Hmmm.. ik heb alleen een gruwelijke hekel aan de regen! Verder vind ik de herfst wel oké: eindelijk weer vesten en blazers dragen!

    1. ja ik ook! Behalve als ik binnen zit, dan vind ik het fijn hihi. 🙂

  3. Met zo'n lijstje wordt de herfst opeens een stuk dragelijker he. Fijne dingetjes!

  4. Erg leuk om te lezen meid! Ik ben het met elk punt wel eens haha, geniet van de herfst <3

Geef een antwoord

Sluit Menu