Hotspot | OAK Den Bosch

Hotspot | OAK Den Bosch

Hi ha ho! Ik ben vorige week Dinsdag een dagje naar het gezellige warmhartige Den Bosch geweest en heb in de stad een heleboel leuke hotspots ontdekt. Ik heb die dag gevlogd en de video zie je hier. Ik vind de sfeer in Den Bosch erg gezellig en overal zijn allerlei leuke hotspots en boetiekjes. We liepen als eerste tegen OAK aan. In het artikel van vandaag show ik jullie deze leuke hotspot!

OAK is een winkel waar je allerlei leuke kleding, interieur items, accessoires en plantjes hebt. Een walhalla voor de interieur liefhebber! Ik vind de sfeer van de winkel heel erg leuk, je kijkt je ogen uit en overal zie je leuke items. Je ogen raken niet uitgekeken. Ik heb een leuk plantje mee naar huis genomen. Ik had nog veel meer leuks mee willen nemen maar helaas liet de portemonnee het niet nu! Kijk je mee naar de details foto?

Adres
Snellestraat 45
5211 EM Den Bosch


OAK openingstijden: 
Maandag: gesloten.
Dinsdag: 10:00 tot 18:00.
Woensdag: 10:00 tot 18:00.
Donderdag: 10:00 tot 18:00.
Vrijdag: 10:00 tot 18:00.
Zaterdag: 10:00 tot 17:30.
Zondag: 13:00 tot 17:00.

Wat is jullie favoriete hotspot in Den Bosch? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Oh dat ziet er tof uit! Ik ben ooit heel lang geleden in Den Bosch geweest dus ik heb geen favorieten daar. Maar binnenkort ga ik weer, dus wie weet!

  2. Wat een leuk zaakje dit, ik kende het nog niet! Ik kwam een paar jaar geleden bijna wekelijks in Den Bosch, maar nu is het alweer een tijdje geleden. Hopelijk kan ik binnenkort hier langs!

  3. Dit ziet er super leuk uit! Echt een goede tip. Ik ga er zeker een keer kijken als ik in de buurt ben.

  4. Deze winkel is zó fotogeniek, wauw! Al die toffe spullen zo bij elkaar. Dit is een winkel om te onthouden! Zo leeeeuk. 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu