Ik doe mee met boektober! | ga jij de uitdaging aan?

Ik doe mee met boektober! | ga jij de uitdaging aan?

Ik zag deze super leuke actie bij dagmar haar blog. De challenge om weer in de leesflow te komen en heel nederland meer aan het lezen te krijgen. Heel origineel! Zeker nu in deze koude maanden vind ik het leuker om te lezen en moet ik weer een beetje in de leesflow komen. Daarom besloot ik om mee te doen, mijn doel is voor 1 November drie boeken te hebben uitgelezen en daardoor meer ontspanning en rust te hebben gevonden. Op dagmar haar blog kan je over deze uitdaging en challenge meer lezen. Maar ik vind het een heel leuk initiatief! Ik ga voor de boeken op deze foto, voor shopaholic boeken vind ik al geweldig dus als ik daar eenmaal in zit vlieg ik er denk doorheen. 


Ik doe in ieder geval mee, doen jullie ook mee met boektober? 
Liefs! Evelien


Deze post heeft 14 reacties

 1. Ah wat leuk dat je hieraan mee doet! Ik zou wel willen, maar ben bang dat ik er geen tijd voor kan vrijmaken. Volgende keer beter.. Ik wens je veel succes en benieuwd naar wat je van je boeken gaat vinden!!

 2. Leuk! Ik doe zelf ook mee, ik wil namelijk graag het laatste boek van de Hunger Games uitgelezen hebben voordat de film uitkomt in november 🙂 En ik ben al best wel ver haha, en gisteren heb ik een boek besteld bij bol.com 🙂

  1. oh dat is inderdaad een leuk doel! Ik wil ook altijd graag eerst een boek lezen voordat ik de film zie. 🙂

 3. Heel erg leuk! Ik kom alleen nooit ver in een boek.. ik houd niet zo van lezen.

  Ik lees nu toevallig wel een boek; 'talking dress'. Die gaat over hoe kleding gemaakt word, en waar etc.

 4. Super! Nu vind ik 3 boeken in één maand vrij veel. Ik kan het proberen maar ik weet dat mij dat niet zal lukken. Ik lees altijd voor het slapen maar dat zijn ongeveer 20 pagina's en dan ben ik al moe en wil ik slapen.

  1. ja herken ik inderdaad, dan ben ik zo moe dat ik toch maar weer mijn boekje naast mijn bed neer leg.

 5. Wat leuk dat je hier ook aan mij doet. Ik doe namelijk ook mee en wil 3 boeken uitgelezen hebben voor 1 november. Succes! x

 6. Ja ik doe ook mee, maar ik loop een beetje achter op schema..

  1. ik vind het ook zo leuk! Ik ook hoor, ik heb nog maar een boek uit! Helaas. 🙁

Geef een antwoord

Sluit Menu