Bloggers die zeker tussen jouw leeslijstje moeten staan! ✿ #1

Bloggers die zeker tussen jouw leeslijstje moeten staan! ✿ #1

Ik heb elke dag wel een lijstje met bloggers die ik elke dag bezoek en de artikels ga lezen. Ik vind het heel erg leuk om eens in de zoveel tijd bloggers in het zonnetje te zetten! Oftewel een nieuwe rubriek, als ik leuke blogs ontdek zet ik ze in dit lijstje. Dat leek mij wel heel leuk. Ook voor jullie om nieuwe bloggers te ontdekken, of je kent ze natuurlijk al. En om deze bloggers eens te verwennen en in het zonnetje te zetten! 🙂

Blog of YS 
Dit is de hele leuke en vrolijke blog van Ysanne! Zij is 22 jaar en woont in Utrecht. Ze schrijft over lifestyle, boeken, persoonlijke artikelen, mode en zelfs recepten! Ik lees elke dag met plezier haar blog omdat ze altijd zo spontaan schrijft en vele artikelen heel erg herkenbaar zijn. 🙂 Ik vind haar lay-out ook trouwens echt heel erg leuk! www.blogofys.nl

Mondetmoi.nl
Deze blog is van Stella! Zij is twintig jaar en woont ook toevallig in Gouda, echt super leuk. Ze schrijf veel leuke kletsartikels, glimlachmomentjes en veel herkenbare artikels. Ik vind haar schrijfstijl echt geweldig, lekker spontaan en zo zichzelf. Wat ik altijd heel erg leuk vind! Mijn favoriete rubriek op haar blog is glimlachmomentjes, wordt daar altijd spontaan blij van. 🙂 www.mondetmoi.nl

xMMKE.nl
Dit is de leuke blog van Maaike! Zij schrijft op xMMKE over lifestyle, beauty, en persoonlijke artikelen tussendoor. Ik vind dat ze een hele leuke en vlotte schrijfstijl heeft, mijn favoriete artikel op haar blog zijn toch wel de wekelijkse journals! Ze heeft nu sinds kort ook een Facebook pagina, helemaal een kijkje waard. You go girl!
www.xMMKE.nl

Life with Maris
Dit is echt mijn favoriete beautyblog! Dit is Maris, zij blogt op www.lifewithmaris.nl haar artikelen kunnen gaan over beauty, lifestyle, fashion en persoonlijke artikelen. Ik vind haar lay-out echt heel erg prachtig, en dat maakt ze allemaal zelf! Hoe knap! Ik vind haar reviews altijd heel erg leuk om te lezen, prachtige foto’s en hele eerlijke reviews. 🙂

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe rubriek vinden en laat dat zeker weten in de reacties hieronder. Lijkt mij heel erg leuk om te lezen! 🙂

Wat zijn jullie favoriete bloggers? En welke van deze bloggers kenden jullie allemaal?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Ahh, zo lief dat ik er tussen sta! Ik ben alleen geen beautyblogger, meer een life blogger, haha! Maar vind het alsnog een super lief stukje! Ik vind de blog van Blog van Ys er heel leuk uit zien, die zet ik in mijn favorieten!
  liefs

 2. Leuk dat je op deze manier een aantal Bloggers in het zonnetje zet. Enkele kende ik nog niet en ga ik zeker bezoeken.

 3. Zo lief!!! En ik zat ook nog eens in een "vind ik mijn layout wel leuk fase" haha dus dat is heel leuk om te horen! Leuke rubriek sowieso, kende de andere blogs nog niet dus ga die ook even bekijken 🙂 dankjewel!

  1. ah wat leuk dat je zo enthousiast bent! Veel plezier met het bekijken van de andere blogs. 🙂

 4. Dit vind ik altijd leuke artikels 🙂 Ik kende nog niet alle bloggers dus ik ga ze dit weekend eens doorkijken!

 5. Ik kende ze nog niet allemaal, maar ik zal maar is even gaan kijken haha. Ik vind zulke posts heel leuk altijd 🙂

 6. Heel leuk om mijn blog te zien staan in zo'n lijstje! Vind het echt onwijs lief van je, en maandag komt er weer een Weekly Journal aan haha 🙂

 7. Ik ken ze bijna allemaal niet als ik heel eerlijk ben. Wel hele leuke blogs!

 8. Dit soort blogjes zijn altijd zo leuk! De eerste drie kende ik al, maar Maris ken ik nog niet. Kan ik mooi even een kijkje nemen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu