Parijs.

Parijs.

Een plaats waar ik zo graag heen zou gaan is Parijs, het lijkt me zo’n mooie stad. Als ik van die dromerige foto’s zie zou ik zo in de trein stappen en hup naar Frankrijk. Je kan er volgens mij geweldig winkelen, iik denk dat je er zelfs aan een dagje niet eens genoeg hebt!  Het lijkt me ook zo romantisch voor als je een boyfriend hebt om naar parijs te gaan. Romantisch kijken naar de eifeltoren haha! Ook heb je der genoeg te bezoeken, en kan je er ook zeker heen om de tourist uit te hangen met je foto cameraatje. Daarvoor heb ik in dit artikel inspiratie foto’s, omdat ik er zo graag een keer heen wil. Mijn vraag aan jullie is, waar willen jullie heel graag nog naartoe? En waarom? 🙂

Wat vinden jullie van Parijs?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Parijs is inderdaad een prachtige stad! Ben er ėėn keer geweest samen met mijn vriend!

  2. Ik hou van Parijs!! Het is echt zo romantisch daar. Ik wil dolgraag weer naar Parijs. Ik zou graag nog naar Milaan gaan.

    x

  3. Oh, Parijs. ♥ Snel gaan hoor! Met de bus is het helemaal niet zo duur! En als je nu boekt met het vlliegtuig ook niet!

  4. Ik wil ook zoo graag naar Parijs! Ook zou ik nog graag naar een heel tropisch eiland willen 😉
    Xxx Sarah

  5. Ik vind Parijs ook zo'n ontzettend mooie stad! Ik heb er zelfs behang van 😉

  6. Ik ben al een paar keer in Parijs geweest en vind het een erg mooie stad! En je inspiratie vind ik ook heel leuk, vooral de foto met de macarons; ik wil die nog steeds een keer gaan proeven!

Geef een antwoord

Sluit Menu