Little things that make me smile. 1-16

Little things that make me smile. 1-16

Little things that make me smile, mijn doel aan het eind van het jaar de 200 kleine dingetjes wat mij blij maakt op te kunnen noemen. Kleine dingetjes waar je gewoon heel gelukkig van word, de blijheid momentjes blijft ook nog gewoon op mijn blog! Maar het leek mij leuk om deze erbij te doen. Als je een slechte dag hebt, lees deze lijst door en je kan er hopelijk weer tegen aan. 😉


Wapperwaaijurkjes – het eerste zonnetje van de lente – zonnebril kunnen dragen- dat appen naar iemand gewoon een ritueel wordt – lijstjes maken voor mijn blog – het nieuwe album van the script – een goed boek – net gewassen dekbed – een warme douch na een drukke dag – vrolijke mensen – channing tatum – dansjes doen bij concert van the script – polaroid foto’s in je kamer – geur van zwitsal – korte ‘werkweek’ hebben – dagje vrij van werk.

Wat zijn kleine dingetjes wat jou aan het lachen maakt?

Liefs!

Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat leuk, ik word er spontaan blij van door dit te lezen!

  2. Wat een leuk lijstje zeg! Ik kan helemaal genieten van het lekkere weer en dan gezellig de stad in met vriendinnen 😀

    xo Liesbeth

  3. Ohh, 'dansjes doen bij het concert van the script', jaloers! Ik heb zo veel spijt dat ik er niet heen ben geweest.

Geef een antwoord

Sluit Menu