15 kadootjes ideetjes voor een man!

15 kadootjes ideetjes voor een man!

December is de maand van kadootjes kopen voor iedereen. Deze maand ging ik ook kerst kadootjes kopen voor Mike. Oh het was zo makkelijk,  *kuch kuch*. Ik vind het toch altijd moeilijk om voor mannen leuke kadootjes te kopen. Voor vrouwen is het zoveel makkelijker, je koopt een leuk kettinkje, rituals douchegel, of lieve hartjes chocolaatjes. Maar wat voor een man? Tja dat is de vraag. Ik heb zo mijn ideetjes op een rijtje gezet, en hopelijk help ik hier meiden mee die nog in de stress zitten om een kadootje te kopen voor hun vader, beste vriend of boyfriend!

– Een t-shirt van zijn favoriete band, hier zou ik mike zó blij mee maken!
– Een heerlijke rituals douchegel voor onder de douche. Altijd goed toch?
– Een zelf beschreven koffiemok, denk aan ‘good morning beautiful, of he loves strong coffee’.
– Koop zijn favoriete serie of film op dvd.
– Geef hem gekke / grappige dieren sloffen.
– Koop leuke sokken, met een leuke print erop. Altijd praktisch toch!
– Een mooie leren armband.
– Een overhemd.
– Een warme kolsjaal, altijd handig voor de winter.
– Een potje met 50 redenen waarom je hem zo leuk vind!
– Een kookboek, als hij houdt van koken natuurlijk.
– Een dineetje voor twee, dat jij natuurlijk zelf maakt.
– Dagje winter efteling voor twee.
– Foute kersttrui.
– Bioscoopbon voor een date night!

Wat geven jullie aan je vriend(je) ?

Liefs,

Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Fijn artikel! Ik ga vandaag mijn zoektocht beginnen voor mijn vriend (I know, lekker last minute). Hopelijk vind ik iets!

  1. oeh inderdaad last minute, heb je nog wat leuks geshopt? :)) x

  1. ja he voor een man is toch altijd best wel een beetje lastig, je koopt niet iets van een leuke lipstick of leuke sieraden haha. (: Vrouwen zijn dan toch iets makkelijker!

 2. Leuke inspiratie! Ik vind het altijd zo moeilijk om cadeautjes voor mijn vriend te verzinnen! Dit jaar geef ik hem een serie op dvd die hij volgt, het wie is de mol spel en een parfum! Ben benieuwd wat hij er van gaat vinden! Wat ga jij je vriend uiteindelijk geven?

  1. oeh onwijs leuk! Een serie is inderdaad een heel leuk idee. Ik heb parfum, deodorant, blousje, sjaal, sokken, een zelf gemaakt kadootje gegeven. Hij vond het onwijs leuk! 🙂

 3. Wat een goede ideeen! Vind het altijd voor een man een stuk lastiger!

  1. dankjewel meis! Ja he een man is echt lastig met kadootjes haha!

   Liefs, Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu