Oud en nieuw inspiratie!

Oud en nieuw inspiratie!

Yes! Het is vanavond oudejaarsavond en ik heb er zo’n zin in. Gezelligheid, oliebollen, appelflappen, familie. <3 Ik ga vanavond gezellig het met mijn familie vieren. Ik ga eerst zometeen samen met papa appelflappen bakken, hapjes maken, daarna me outfit uitzoeken en me make-up mooi doen. Daarna komt mike en gaan we s’avond naar familie toe. Super gezellig, wat zijn jullie plannen? Omdat dit het laatste artikeltje van 2014 is wou ik graag een oud en nieuw inspiratie artikel maken.

Geniet van deze gezellige avond / nacht met je vriendinnen, familie, of vriend! Enyoy. <3

Liefs, Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Heel veel plezier vanavond en alvast een gelukkig nieuwjaar! Ik heb gelukkig mijn oud-en-nieuw outfit al klaar, dat scheelt weer behoorlijk wat stress hahah en s'avonds komt er een groep vrienden en dan gaan we het bij mij thuis vieren 🙂
    Liefs, Tessa

  2. Waauw heerlijke inspiratie! Een stralende jaarwisseling toegewenst en al het moois voor in het nieuwe jaar!

Geef een antwoord

Sluit Menu