Mijn favoriete relax playlist.

Mijn favoriete relax playlist.

Ik ben gek op muziek, ik heb dan ook spotify gedownload op mijn computer. Is onwijs handig en je kan het ook als app gebruiken, daardoor heb ik allemaal liedjes in mapjes en playlists gemaakt. Onwijs chill! Ik vind het onwijs handig en zo heb je altijd je favoriete muziek bij de hand. Zo maak ik verschillende playlisten en heb ik dus ook een relax playlist gemaakt. Perfect voor een avondje relaxen, met kopje thee op de bank en een leuk tijdschrift!

Ed sheeran – tenerife sea
Dotan  – fall
Gavin de graw – fire
Maroon 5 – maps
The script –  breakeven
Lieve bertha – wat ben je mooi
Tyler ward – u smile
Taylor swift – mine
Tristan prettyman – say anything
Colbie caillat & gavin de graw – we both know

Wat is jullie favoriete liedje voor een avondje relaxen? 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Ah thanks for sharing! Altijd fijn om nieuwe muziek te ontdekken!

 2. Hee wat fijn, ik was juist op zoek naar chill nummers! De nummers van Taylor Swift vind ik zo mooi, hebben ze zelfs gedraaid op onze bruiloft <3!
  Misschien een tip voor chill muziek is The Passenger, het album heet All the little lights. Heerlijk!

  Liefs xxx

  1. jaaa taylor swift is echt geweldig, zei heeft zulke mooie nummer. Oh passender is ook geweldig! <3

   Liefs Evelien

 3. Bedankt voor het delen van deze leuke muziek!

  xx julia

Geef een antwoord

Sluit Menu