Mini shoplog voor mijn kamer! V&D en Life & Garden ✿

Mini shoplog voor mijn kamer! V&D en Life & Garden ✿

Ik hou van winkelen voor mijn kamer, ik had wat nieuwe spulletjes nodig en er was flinke uitverkoop.  Donderdag waren Mike en ik een middagje in de stad en was er flinke sale bij de V&D daar heb ik wat leuke spulletjes gekocht. En vrijdag middag gingen we eventjes kijken bij de grote life & garden in zevenhuizen, heel leuk filiaal! En daar heb ik ook wat leuks gescoord wat ik al een tijdje wou. 🙂 Kijken jullie mee?

Waxine lichtjes, 1 euro per stuk. Sale. 
V&D

Vaasje 3 euro. Sale. 
V&D

Letters, 70 % afgeprijsd, nu 2,99, en het plaid was ook met korting en was nu 15 euro. 
Life & Garden 

P.S 

Een leuk nieuwtje! Ik ben vandaag alweer een jaartje samen met mijn vriend, wat gaat de tijd snel he. <3 Ben héél erg blij met hem! 
Fijne Zaterdag!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ah wat een leuke spulletjes! En gefeliciteerd met jullie 1 jarig samen zijn! Geniet ervan met zijn tweetjes.

  2. Wat leuk dat je een jaartje samen bent met je vriend! Gefeliciteerd en hopelijk komen er nog vele jaren bij, hihi. En wat zijn die items super lief die je hebt gekocht. Het vaasje van V&D is echt zoo mooi! Xx

  3. Wat een leuke spulletjes! Ik vind het ook altijd zo leuk om nieuwe spulletjes te kopen voor mijn kamer (en vooral in de sale, haha!). Gefeliciteerd met jullie één-jarig samen zijn, nog veel geluk samen! X

  4. Leuke spulletjes! Nog veel geluk samen 🙂 X

Geef een antwoord

Sluit Menu