Healthy & fit inspiratie!

Healthy & fit inspiratie!

Het nieuwe jaar komt eraan, en dat betekent goede voornemens en nieuwe dingen uitproberen. Wat op nummer een van mijn goede voornemens staat is naar de sportschool gaan, vaker sporten en gezonder eten. Oftewel een gezondere levensstijl. Dan denk je vast dit is de zoveelste blogger die over goede voornemens heeft, kuch kuch ik hoop zo dat ik het nu wél vol hou! haha 🙂 Dit heeft vaker op mijn lijstje gestaan en hield ik het nooit lang vol. Ik ging dan 2 keer per week rondje hardlopen. Daarom wil ik mezelf inschrijven bij de sportschool. Heb je soort toch een stok achter de deur dat je elke weet gaat. Inspiratie plaatjes geeft mij altijd erg veel motivatie. Daarom leek mij het leuk om een collage daarvan te maken. Heb gelijk zin om aan de slag te gaan!

Hoe krijgen jullie motivatie om te sporten / gezond te eten? En hebben jullie nog tips? Sporten jullie ook, wat doe je dan? 
Liefs, Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Mooie inspiratie. Ik denk dat als ik tips moet geven dat je er niks aan hebt haha ik sport bijna niet namelijk

  2. Ziet er echt heerlijk uit, allen neem ik niet eens de moeite om het te maken (terwijl het zo lekker is) omdat ik gewoon zo lui ben. Bizar!

    1. haha ik snap wel een beetje wat je bedoeld, heb ik ook soms! 🙂

    1. ja he is lekker zomers, kan ook stiekem al niet meer wachten! (:

Geef een antwoord

Sluit Menu