Red is my favourite colour

Red is my favourite colour

Een goed zittende bikini vinden is een lastige zaak, vroeger had ik hier ook altijd erg last van. Ik voelde mij goed in mij bikini, maar niet voor de volle 1000%. Deze bikini van PrimaDonna maakte daar direct verandering in, comfortabele stof, prachtige kleur & fijne pasvorm. Dit vind ik het aller belangrijkste bij een bikini, ik schreef er al eerder een artikel over, maar ik wilde deze foto’s ook nog dolgraag met jullie delen, want wat voelde ik mij goed in deze fijne bikini. Het verdiend een ere plaatsje op mijn blog. <3 Kijk je mee?

Bikini -PrimaDonna | Zonnebril – Eyewish
Wat is jullie favorietebikinimerk? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Wat een prachtige bikini en wat staat die kleur je ook onwijs goed. Je ziet er stralend uit 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu