Wat zou ik doen als ik voor één dag een jongen zou zijn?

Wat zou ik doen als ik voor één dag een jongen zou zijn?

Ik zag deze vraag een keer op twitter voorbij komen, en kon er wel om lachen. Het meidenleven vind ik geweldig, leuke outfits shoppen, roddelen, leuke ooglooks maken, en uren kunnen praten over die leuke jongen met je beste vriendin. Maar wat zou ik doen als ik voor één dag een jongen zou zijn? Moeilijke keuze! Maar ik heb een lijstje gemaakt.

 • Wildplassen, dat is gelijk wat er in me op kwam. Ik zou dat zo een keer willen doen, lekker makkelijk tegen een boom aan. 
 • Een avondje chillen met vrienden, ben zo benieuwd waar jongens het dan allemaal over hebben. 
 • Ook zou ik een dagje een jongen willen zijn omdat hun altijd zo lekker nuchter zijn. 
 • Ik zou een dagje willen shoppen, al die leuke winkels, jack en jones, the sting, geweldig!
 • Gamen, al die zombie, en race games lijken me zo grappig hahaha. 
 • S’ochtend kort voor de spiegel staan, want ja alleen maar eventjes gel indoen is toch wel erg chill. 
 • Skateboarden in het park met vrienden. 
 • Zonder shirt op het strand lopen. 
 • Naar de sportschool gaan, en een avondje fitnissen. 
 • Boeren laten, en lachen daarom hahaha. 
 • Makkelijke outfits dragen, heerlijk. 
 • Zingen en in een bandje zitten. 
Wat zouden jullie doen als je voor één dag een jongen was? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Haha grappig artikel! Als ik één dag een jongen zou zijn, zou ik gewoon wel eens willen weten hoe het voelt om te chillen met vrienden, waarover ze het hebben of ze bijvoorbeeld ook over serieuze zaken praten enzo 😉 x

 2. Wat een grappig artikel, ik zou niet weten wat ik zou doen als ik voor 1 dag een jongen zou zijn. Misschien een avondje op stap en een meisje versieren, volgens mij gaat dit jongens altijd beter af!

 3. Grappig om te lezen, maar wel leuk! Ik wil ook altijd al graag een keer wildplassen ben daar zo jaloers op!!! Hun kunnen drinken wat ze willen en wij moeten altijd een toilet zoeken

 4. haha geniaal! ik heb hier serieus nog nooit over nagedacht! hahah wildplassen zou ik ook doen! En ligt het aan mij of kunnen jongens alles eten en niet aankomen?
  Liefs, Tessa

 5. Hahah wat een grappig artikel! Wilplassen zou ik dan zeker ook doen. Ben wel benieuwd hoe het is om een dagje een jongen te zijn.

 6. Hahaha ik zou het allemaal ook zeker doen! Zou best wel eens een dagje een jongen willen zijn, ben echt wel benieuwd hoe dat is 😛

Geef een antwoord

Sluit Menu