Naar welke plaatsen op de wereld zou ik héél graag heen willen?

Naar welke plaatsen op de wereld zou ik héél graag heen willen?

Reizen, vaak genoeg droom ik daar over. Het liefst zou ik nou een grote rugzak meenemen en een vliegtuig opstappen naar een plek toe. Geen idee waar heen, maar dat maakt niet uit. En dat je ergens uit komt waar je nog nooit geweest bent. Hoe tof is dat?! Ik denk dat dat nooit zal gebeuren haha! Maar het leek mij leuk om een artikel te schrijven over 5 plaatsen waar ik zo graag heen wil. Ik heb een aantal voorkeuren. Lezen jullie mee?

Milaan 
Ik zou zo graag een keer naar Milaan willen gaan, de stad van de mode. En italie vind ik zelf al geweldig, en Milaan staat zeker op mijn lijstje om te bezoeken. 
Parijs

Parijs, de stad van de liefde. Zo romantisch, ik zou zo graag de eifeltoren willen zien. En de franse taal is ook zo mooi. <3
New York
Wat natuurlijk ook in dit rijtje thuis hoort is New York. Je ziet deze stad zovaak in films en ik zou er ook wel rond willen lopen met allemaal shop tassen aan mijn arm. 
Australie

Ik zou ook heel graag naar Australie willen reizen. Het eerste wat ik zou doen als ik daar heen zou gaan? Koala’s bezoeken, dat is echt mijn lievelings dier en ik vind ze zo schattig. Ik zou ze zo graag willen bezoeken in zo’n soort van park. Cute! 

Londen 
En natuurlijk niet te vergeten, Londen. Dat blijft toch mijn favoriete stad en ik vind het zo leuk en gezellig daar. Als ik daar nog een keer naar toe zou gaan wil ik zeker de harry potter studio’s bezoeken, ik als harry potter freak moet dat zeker een keer gezien hebben. En natuurlijk de oxford street niet te vergeten, en oja de victoria secret! <3
Waar in de wereld willen jullie nog erg graag heen? Laat het mij weten in de comments hier onder, vind ik leuk! (:
Liefs
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Allemaal leuke bestemmingen! Londen en Parijs ben ik beide al enkele keren geweest en Milaan en New York staan ook op m'n wishlist! Onlangs ging ik naar Stockholm en ik vond de stad zo adembenemend dat ik helemaal verkocht ben aan Scandinavië! Ik plan nu om elk jaar een Scandinavische hoofdstad te bezoeken, dus volgend jaar kan je me wellicht terugvinden in Kopenhagen!

    X Sara

  2. In Parijs, Londen en New York ben ik al geweest 🙂 Van de zomer ga ik naar Los Angeles, waar ik ook al heel lang naar toe wil. Er zijn nog wel meer Noord Amerikaanse steden waar ik nog naar toe zou willen

  3. Leuk artikel! Ik zou graag naar Zuid-Afrika willen en dan op Safari. Een road-trip maken door Amerika. En op vakantie in Bali. En binnen Europa naar Milaan, Stockholm, Kopenhagen en Londen.

    Liefs, Jet

  4. Mooie bestemmingen! Ik ga deze zomer naar Londen en Parijs wil ik ook eens bezoeken! Verder wil ik graag naar Peru!

  5. Milaan is zó mooi! Zelf zou ik heel graag naar Rome, Venetië en Spanje willen. Leuk artikel! Xx

Geef een antwoord

Sluit Menu