Wat zit er in mijn festival bag?

Wat zit er in mijn festival bag?

Ik wou eigenlijk een video hier van maken, maar ik heb het er maar bij neer gelegd dat video’s maken gewoon niks voor mij is. Ik kan niet bewerken, helaas! Maar daarom maak ik er een artikel over. Ik ga vandaag naar pinkpop, jaaaaa eindelijk! Na zo lang aftellen is het vandaag de dag, misschien als je dit nu leest zit ik in de auto op weg naar landgraaf, of sta ik te genieten van de o zo mooie muziek. Want ja, vandaag is de dag. Ik kan niet wachten om voor het eerst in mijn leven een echt festival te bezoeken. Ik ben zo nieuwsgierig! Ik ga zeker vele foto’s maken en er komt zeker een artikel over op mijn blog. Stay tuned! Maar wat neem ik allemaal mee naar een festival?

Zoiezo zoals je kan zien neem ik een echte hutkoffer mee haha. Ik vind het fijn om een rugzak mee te nemen omdat daar veel in kan, en makkelijk mee te nemen is natuurlijk!

Wat neem ik allemaal mee? 
 • Flesje water. 
 • Zonnebrand. 
 • Extra haarelastiekjes. 
 • Mini deo. 
 • Eten, boterhammen enzo. 
 • Zonnebril. 
 • Tijdschrift om te lezen in de auto. 
 • Portemonnee met ID en pinpas. 
 • Mijn mobiel. 
 • Camera. 
 • Inspiratieboekje voor mijn blog. 
 • Oplader voor mijn mobiel. 
Dit is het rijtje met dingen wat ik meeneem, als ik niks vergeet!
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Jaaa je leuke tassie! Eten is very important haha!
  Liefs, Tessa

 2. Ik vind het nooit handig om veel mee te nemen dus ik probeer altijd zoveel mogelijk thuis te laten!

 3. Dat is ook zeker wel genoeg voor een festival, een dag met veel sjouwen is alleen maar onhandig!
  Hopelijk vond je het leuk 😀

 4. Dit is wel een leuke checklist de volgende keer dat ik naar een festival ga *lach*. Je haar zit ook erg mooi zo!

Geef een antwoord

Sluit Menu