Photodiary 66 | Heerlijk uiteten, rituals cursus & stationery shoppen!

Photodiary 66 | Heerlijk uiteten, rituals cursus & stationery shoppen!

Wat heb ik een drukke week gehad! Wel weer heel erg leuk, ik ben deze week heerlijk uiteten geweest met een goede vriend en mijn lover, heb een toffe cursus gehad van rituals in Amsterdam waar ik ontzettend veel heb geleerd, heb een dagje met vriendinnetje Eline schoolspullen geshopt (Je moet jezelf natuurlijk op een leuke manier motiveren!) en heb veel avondjes na het werken ontspannen met een voetenbadje en een serie. En heb precies vandaag iets onwijs spannends op de planning staan! Kijken jullie mee? 

Maandags ben ik samen met Eline een dagje naar Amsterdam gegaan, en hebben we school items gekocht. Onder andere bij de sostrene grene & de flying tiger! Ik heb er een shoplog artikel over geschreven en die kan je hier lezen: Back to school shoplog!

 In de avond ontspannen met mijn nieuwe ritueel van rituals. Heerlijk!

Ik heb vier nieuwe producten gekocht, gelijk een heel ritueel en wat is de geur toch onwijs lekker. Genieten! Cadeau voor mijzelf voordat de stressvolle periode begint.

 Dinsdag ochtend vroeg de dag beginnen want ik stond al om half 10 alweer in Amsterdam! Ik had een basis cursus van rituals in de vestiging bij de kalverstraat. Onwijs leerzaam en leuk!

We gingen met zijn allen gezellig lunchen en ik had een heerlijk broodje met kip. Jum! Wat een verwennerij. 
Zag er zo mooi uit allemaal! Wat een prachtig raam hier, je merkte helemaal niet dat je in de drukte zat van een winkelstraat. 

En we kregen na afloop een heel fijn cadeau: de karma bodycream & schuim. Lekker! Reviews binnenkort online. <3

We moesten ons kleden via de rituals kleding en haar lijnen, dus je haar vast en zwart aan. Ik droeg een zwarte broek en zwart jasje in combinatie met mijn leger groenen panter shirtje van de costes. <3

 Woensdag had ik een dagje vrij en kwamen mijn boeken binnen, heb heerlijk geluncht, schoongemaakt en gelijk mijn boeken gekaft. (blijf ik toch altijd stiekem leuk vinden!)

Saar de princes. Kijk dat koppie!

Ik ging aan het eind van de dag mijn agenda leuk maken met deze kaartjes en foto’s inplakken. Heb zo’n basic van de hema en vind die nooit zo erg mooi dus maak ik ze altijd leuk <3 Doen jullie dat ook? 
Donderdag reisde ik af naar rotterdam noord en nam daar de bus naar hillergersberg. Toen viel een onderdeel van de bus uit waardoor we een halfuur vertraging hadden, gelukkig was dat geen probleem! Had een gezellig dagje gewerkt. Vrijdag had ik ook nog een dag gewerkt in Gouda. 

 Zaterdag werkte ik een middag in Leiden en na sluitingstijd kwam Robert mij halen, we gingen samen gezellig een hapje eten. Eerst haalden we een heerlijke swirl! Zo lekker.

Wat is Leiden toch een fijne stad, zo’n fijne sfeer en zo mooi. Zulke mooie plekjes ontdek ik elke keer weer!

 Mike kwam rond half 7 aan op station en we hebben hem opgehaald en zijn een leuk tentje wezen opzoeken in Leiden, hebben gezellig een avond bijgekletst, lekker wijn gedronken en genoten van het heerlijke eten. Kan zo genieten van dat soort momenten!

Jum! Ik had een heerlijke mozzerella pizza. Het was laat geworden dus de volgende dag zijn we lekker wezen uitslapen en hebben mike en ik veel geknuffeld en serie gekeken. Fijn!
Ik heb vandaag mijn introductie dag op de hogeschool van Amsterdam, heel spannend maar o zo leuk! Ik ben erg zenuwachtig (lang leve stress kip zijn) maar het gaat vast helemaal goed komen. 🙂 Ik wens jullie een fijne week! 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wat een leuke week heb je achter de boeg! En wat fijn dat je die Rituals producten cadeau kreeg; dat lijkt me zo'n fijne lijn. En heeeeel veel succes vandaag <3

  2. Wat een leuk overzicht weer! Heel veel succes vandaag met je introductiedag!

  3. Ik wil ook weer shoppen bij Sostrene Grene 🙂 Love it. Fijne week heb je gehad, ziet er weer heel gezellig uit.

  4. Haha, dat kaartje met die hoedjes van de Sostrene Grene heb ik ook echt afgelopen week net gekocht! Zo leuk 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu