Personal update: Ik ben aan vakantie toe. ❤

Personal update: Ik ben aan vakantie toe. ❤

Hoi iedereen!

Deze keer een personal update tussendoor, ik ben echt aan vakantie toe. Ik ben zo moe, en ik heb deze week alles inleveren, en toetsen. Ik heb amper weekend gehad, ik moest werken en heb vandaag eigenlijk heel de tijd achter me laptop gezeten en verslagen zitten maken. Ik heb gelukkig wel eventjes een uurtje ingepland voor foto’s te maken, en ik vind eentje nog best leuk geworden! Ik ben in ieder geval toe aan vakantie, en nog twee weekjes te gaan, en dan lekker uitslapen, gezelligheid met vriendinnen en leuke foto’s maken! Oh and by the way, stay tuned er komt binnekort een roomtour video aan!

Zijn jullie ook zo erg aan vakantie toe? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Uugghh ik ben ook toe aan vakantie!! Heel veel succes met je verslagen en alles wat de komende twee weken nog gaat komen!! Nog twee weekjes volhouden en dan lekker uitrusten 🙂
  Xxx Sarah

 2. Ik snap je gevoel helemaal. Ik ben ook zo ontzettend moe haha. Kan niet wachten tot vakantie. Helaas nog 3 weken naar school..

 3. Ah ja ik ben ook wel aan vakantie toe! Succes met je toetsen en verslagen, nog ff bikkelen!

 4. Ik oooook! Succes!
  Wat heb je een leuke kamer!
  Zou je een keertje een roomtour willen doen? 🙂
  Liefs, Jolijn.

 5. Ziet er leuk uit! vooral dat kledingrek erbij ziet er erg leuk uit!

 6. Ik ben ook toe aan vakantie inderdaad! En wat een leuke foto. Geeft een heel gezellige sfeer 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu