Nieuw: Licht roze mandje van de action.

Nieuw: Licht roze mandje van de action.

Hoi iedereen!
Vorige week was ik eventjes bij de action, en zag ik dit leuke mandje. Ik wou graag een nieuwe manier om dingen te gaan opruimen, en te organiseren. En dit mandje was de perfecte oplossing. Ik heb hem ingedeeld met een aantal bodybutters, douchegels, oogreinigings doekjes, en maskertjes. En er past veel in, het is overzichtelijk. En ben er onwijs blij mee. Het was eerst een grote chaos, en ziet er best leuk uit nu! 

Wat vinden jullie van dit mandje? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Erg leuk gedaan! Ik heb ze inderdaad ook bij de action gezien 🙂

 2. Ziet er leuk uit! Ik zag hem gister ook al in je roomtour staat leuk in je kamer

 3. Leuk mandje. Zelf ben ik niet zo een fan van roze maar ik gebruik rieten mandjes van Blokker om mijn make-up in op te bergen. Ze passen perfect in de lades van mijn bureau en zo kan ik alles wat overzichtelijk houden.

 4. Heel leuk mandje, ik heb hem in het zwart met doucheproducten 😉

 5. Ja leuk, hier heb ik er ook een stuk of 4 van op mijn Lifebyrosie kantoor! Hier bewaar ik vooral al mijn dingen in voor DIY's als lint, washitape, touw, gift tags, dat soort dingen 🙂

  Liefs en een fijne avond <3 Rosie

 6. Handig! Ik zoek ook nog een bakje, één die iets minder hoog is en wat langwerpiger. Mijn overige fullsize producten heb ik ook in een mandje, dan in een houten.

 7. Die is leuk! De kleur past goed bij mijn badkamer. Hopen dat die ook bij 'mijn' action ligt! X

 8. Leuk mandje. De Action heeft altijd zulke leuke dingen, ik ga er altijd naartoe om even te neuzen maar ik kom met een volle tas thuis, haha!

 9. Handig mandje! Wil je een keer je bodylotion/butter stash laten zien? Ik ben er namelijk erg benieuwd naar na deze foto's:)
  x

 10. Mooi mandje! Mijn producten staan ook in een mandje, oogt toch wat ordelijker 🙂 x

Geef een antwoord

Sluit Menu