Inspiratie: healthy food.

Inspiratie: healthy food.

Hoi iedereen!
Ja dit is een typisch iets, dat ik zeg dat ik het ga volhouden. Maar niet volhoud. Maar deze keer wel, en ik sta er echt 1000 % achter. Ik ben zelf best wel stevig en ben het helemaal zat. Ik wil in de zomer trots in bikini gaan staan. Dat is echt mijn doel, comfortabel voelen. En tevreden zijn hoe je eruit ziet. Dus ik ga morgen beginnen met afvallen, sporten en gezonder eten. Ik ben er klaar voor! Ik heb op weheartit inspiratie op gezocht. Mmm ziet er allemaal heerlijk uit.  Ik wil me ook graag gaan aanmelden in de sportschool, blijven hardlopen, en misschien ook iets van skeeleren. Let’s go!

Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Zo te horen ben je in ieder geval gemotiveerd, dat is al een stap in de goede richting. Ik wil ook gaan hardlopen, de schoenen heb ik al, nu nog de sportkleding! 🙂

  2. Goed bezig! Ik ben hier ook veel mee bezig, maar volhouden vind ik erg lastig!

  3. Wat een leuke foto's, vooral die fiets is geweldig!

Geef een antwoord

Sluit Menu