Happy new bag from Moschino!

Happy new bag from Moschino!

Ik ben gek op rugtassen, omdat ze gewoon simpelweg handig zijn maar je kan ze ook heel fashionable stylen. Ik heb door een super toffe samenwerking (binnenkort meer over! Verklap er nog niks over hihi) deze rugzak mogen ontvangen van het merk Moschino. Je kan hem stoer combineren, maar ook weer op een lieve manier en daar hou ik van. Ik gebruik hem de laatste week vaak voor school en er past aardig veel in. Ideaal! Het is een echte eyecatcher die je outfit helemaal af maakt.

Deze tas is van het merk van Moschino en vind het een echte statement, hij is basic zwart maar het fluffy hart wat er op zit is een echte eyecatcher. Ik vind dat ook iets speels geven aan je look! De binnenkant van mijn tas is ook erg fijn, veel vakjes waar je sleutels en dingen in kan bewaren. Ook vind ik de details erg mooi, overal staat het merk op en vind de vakjes in de tas ook super mooi eruit zien. 
Ik ben echt super blij met mijn nieuwe tas en ben er helemaal verliefd op! Wat vinden jullie ervan? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 22 reacties

 1. hij is gaaaf! heel uniek ook <3 valt ook perfect te combineren bij alles.

  1. ja vind hem ook echt heel erg uniek! Heel origineel daarom vond ik hem ook zo leuk <3
   Liefs,
   Evelien

 2. Wauw, wat een geweldige tas! Ziet er ZO mooi en leuk (én origineel) uit

  1. ja vond het ook echt super leuk om te horen, er komt binnenkort een outfit mee online! 🙂
   Liefs,
   Evelien

 3. Ik vind hem echt ontzettend mooi! <3 Heel tof dat je deze hebt mogen ontvangen!

Geef een antwoord

Sluit Menu