Photodiary 65 | Kattencafe, sexmuseum, en 2 jaar samen!

Photodiary 65 | Kattencafe, sexmuseum, en 2 jaar samen!

Wat en leuke maar drukke week heb ik achter de rug! Ik schrijf nu helaas het artikel met veel hoofdpijn en buikpijn, op een maandag avond waarbij ik lekker heb ontspannen. Morgen (eigenlijk voor jullie vandaag) heb ik een cursus van Rituals in Amsterdam, heel erg leuk en ben helemaal benieuwd! Ik heb vandaag weer voor jullie een wekelijkse photodiary en wat heb ik weer leuke dingen gedaan. Ben onder andere naar het sex museum geweest (van mijn bucketlist afstrepen, yay!) heb veel gezellige vriendinnen dagjes gehad, heb een heerlijk flesje wijn gehad van mijn lover (man naar mijn hart) en heb mijn familie gezien! Kijken jullie gezellig mee? <3

Maandag was de dag, 15 augustus! De dag dat Mike en ik twee jaar samen zijn. Zo fijn en heel erg leuk! <3 
In de avond ging ik gezellig langs bij mijn opa en oma, want mijn oma is ook op dezelfde dag jarig. Dubbel feest, mijn nichtje vind selfies helemaal leuk dus hebben we leuke foto’s geschoten, deze is samen met Anniek en mama. <3
Maar ook natuurlijk eentje met de jarige oma! Happy birthday omie. <3

Oh wat vind Anniekje foto’s maken met der grote nicht toch leuk! 🙂 
Hoe schattig is dit?! Mijn ouders met noah in de twingo, ze vind ritjes met de auto zo’n feestje. Lief!

Woensdag heb ik met mijn lieve vriendinnetje Ankie afgesproken en zijn we gezellig een dagje naar Amsterdam gegaan, gezellig bijgekletst en leuk geshopt!

En we liepen de weg naar de dam toe en kwamen langs het sexmuseum, hoog tijd om er eens in te gaan! Ik dacht altijd dat die ontzettend klein zo zijn maar het is serieus nog een best groot museum! Moet je een keer gedaan hebben toch 😉 

Haha ook eventjes een te blije maar te foute spiegel selfie.

Wat ben ik altijd verliefd op dit soort huisjes, ik zie mij er al helemaal wonen. Leeeeeuk!

We zijn ook nog eens naar kattencafe kopjes geweest, dat moet je als crazy cat lady’s als ons zeker wel gedaan hebben! Wat was het schattig en leuk. Er komen binnenkort zeker foto’s in mijn hotspot rubriek. Dus hou mijn blog in de gaten!

Natuurlijk ook eventjes outfit foto’s gemaakt, ook binnenkort op mijn blog!

In de avond lekker gewandeld met Noah, ik was drie dagen alleen thuis, mijn ouders waren op vakantie dus was ik verantwoordelijk voor de meisjes. En wat vonden ze het gezellig!

 Donderdag eerst een ochtend gewerkt en daarna in de middag geluncht met Charlotte, we hadden elkaar meer dan een maand niet gezien door vakantie dus hadden veel bij te kletsen! Gezellig!! <3

In de avond kwam vriendinnetje en oud collega van de hema gezellig langs, gezellig avondje bijkletsen, spekjes eten en heerlijke amstel radler drinken. Was gezellig leonie! Every blondie needs a brunette as a friend. <3

Vrijdags een heerlijk voetenbadje genomen met een lush bubblebar. Zo lekker! En heel veel serie gekeken.

Ook probeerde ik dit masker, zo fijn is die! Binnenkort ook een review op mijn blog.

 Zaterdag een hele dag gewerkt bij rituals en wat was het een leuke dag! De dag vloog voorbij. Snel naar huis, kamer schoonmaken en mezelf opfrissen want poopoo kwam alweer. <3

En hij verraste mij met een heerlijk flesje rode wijn! Genieten, heel lief hij was helemaal met een vriend naar de wijnzaak gegaan en zich laten adviseren. Cute! Ook had hij nog lekkere dropjes mee. We hebben die avond gezellig bijgekletst, en american horror story gekeken.

Happy Sunday! Lekker dagje ontspannen en series kijken met lief. 

Haha gekke saar! Ze is gek op doosjes en zakken.

Hoe was jullie week? 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wat ben je toch een mooierd! Fijne week had je 🙂 zo lief, al die katten!

  2. Hoe leuk is het dat je naar het kattencafé bent geweest! Ik wil ooooook! Ben benieuwd naar het artikel die je gaat maken. 😀 Jouw nichtje en jij hebben trouwens exact dezelfde lach. Viel mij gelijk op haha!

  3. Hoe leuk is het dat je naar het kattencafé bent geweest! Ik wil ooooook! Ben benieuwd naar het artikel die je gaat maken. 😀 Jouw nichtje en jij hebben trouwens exact dezelfde lach. Viel mij gelijk op haha!

  4. Wat een leuke foto's weer =)
    Gefeliciteerd met jullie 2jarig samen zijn!
    Liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu