Plog + video! | Verrassing voor poopoo!

Plog + video! | Verrassing voor poopoo!

Ik heb weer eens een leuke plog voor jullie! Ik had pas geleden een leuke verrassing voor poopoo. Ik nam hem een dagje ergens mee naar toe, we gingen eerst lekker ontbijten en daarna met de auto ergens naar toe. Ik gaf hem alleen hints hoe we moesten rijden en dan zou hij de verrassing zien!

Ik maakte poopoo wakker en zei: ‘Schat schiet op! We gaan eventjes pancakes maken en daarna vertrekken we want ik heb een leuke verrassing voor je!’ We gingen met de auto naar Rotterdam toe en gingen een dagje naar Blijdorp toe! Hij vond het een super leuke en lieve verrassing. <3

En toen kwam het beestjes kijken! We zijn eerst het oceanium in gegaan. En daarna gingen we de beestjes buiten kijken. Ik vind de giraffen altijd zulke mooie beestjes! En ze hebben een leuk verblijf. 

Kijk hoe dit stokstaartje ging poseren! Zo cute!

Liefje <3

Ik vind flamingo’s zulke prachtige beestjes! Die kleur, zo mooi!

Deze post heeft 5 reacties

 1. Wat een leuke verassing van jou! De vlog is ook leuk geworden hoor, hihi. Ziet er uit alsof jullie een gezellige en leuke dag hebben gehad! 🙂

 2. Heerlijk een dagje naar de dierentuin =)
  Leuke foto's !
  Liefs Jorinda

 3. Wat leuk dat jullie naar de dierentuin zijn geweest! Lijkt mij ook een keer leuk om te doen! 🙂 Je vlog is echt heel leuk geworden, jullie zijn zo leuk samen!
  liefs

 4. Wat lief dat je hem zo hebt verrast! Lijkt mij ook leuk om een keer naar de dierentuin te gaan.

 5. Aah super leuk zeg! Altijd leuk om tijd te hebben met je vriend <3

Geef een antwoord

Sluit Menu